“Η παραπληροφόρηση του κ. Κουτελάκη δεν έχει τέλος”




(Aνακοίνωση της Παράταξης “Νέα Σμύρνη Πόλη Πρότυπο”)

Μετά την αυθαίρετη και αντιδημοκρατική τοποθέτηση εκλογικού περιπτέρου ο κ. Κουτελάκης, έχει το θράσος να στέλνει και επιστολές που καταγγέλλουν την δημοτική αρχή.Για άλλη μια εκλογική αναμέτρηση είναι φανερό ότι χάνει την γη κάτω από τα πόδια του και οδηγείται σε σπασμωδικές αντιδράσεις.

Δημιουργεί εντυπώσεις και αποφεύγει να τοποθετηθεί με στοιχεία, για αυτό σας ενημερώνουμε για τις παρακάτω ενέργειες ώστε να είστε σε θέση να κρίνετε το ήθος ενός ανθρώπου που δεν αντιλαμβάνεται ότι είναι Πρώην Δήμαρχος.

• Την με αρ.326/2018 (ΑΔΑ:6ΚΥΖΩΚ3-Υ48)απόφαση του ΔΣ Νέας Σμύρνης, όπου εγκρίνεται η υλοποίηση της Έκθεσης Βιβλίου για τις εκδηλώσεις της πρωτομαγιάς στην Οδό 25ης Μαρτίου (Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης).
• Την 11η Απριλίου ο διοργανωτής της έκθεσης ζητά με την αρ.πρωτ.8782/11-4-2019 επιστολή του την διάθεση του συγκεκριμένου χώρου.
• Με την 22/4/2019 με αριθμ.πρωτ. 8782 απάντηση Δημάρχου, του παραχωρείται ο χώρος στην Κεντρική Πλατεία της Νέας Σμύρνης για τις πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου, κατά μήκος της οδού 25ης Μαρτίου.
• Μετά την παράνομη τοποθέτηση του κοντέινερ εκλογικού κέντρου στην 25ης Μαρτίου από τον κ.Κουτελάκη, ο διοργανωτής επανήλθε με την αρ.πρωτ 9833/23-42019 επιστολή, αρνούμενος να προχωρήσει στην θεσμοθετημένη διοργάνωση.

Σε μια περίοδο που απαιτείται σύνθεση και συνεννόηση για το καλό της πόλης, ο κ. Κουτελάκης αποτελεί μια παραφωνία στην κοινή άποψη των παρατάξεων να μην διαταραχθούν οι Εορτές της Πρωτομαγιάς στην Κεντρική Πλατεία της πόλης. Όλες οι παρατάξεις συμφώνησαν για την τοποθέτηση εκλογικών περιπτέρων στην άλλη πλευρά της Πλατείας (2ας Μαΐου) με τη σύμφωνη γνώμη τους να καταγράφεται και στο πρακτικό που ήρθε για επικύρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 22 Απριλίου 2019.
Είναι απορίας άξιον το θέμα της εγκατάστασης του τροχόσπιτου του κ.Κουτελάκη εν κρυπτώ στις 4.30 τα ξημερώματα στις 21 Απριλίου 2019 με στόχο να προκαταλάβει αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και σε πλήρη αντίθεση με την άποψη όλων των δημοτικών παρατάξεων.

Ο άνθρωπος που διετέλεσε Δήμαρχος, ο οποίος με τις ενέργειες του αυτές ακυρώνει στην πράξη τις Εορτές της Πρωτομαγιάς της πόλης εις βάρος των επαγγελματιών συνολικά και των πολιτών μας, είναι σε θέση να τύχει της εμπιστοσύνης των δημοτών με τις ενέργειες αυτές; Αυτό είναι το ερώτημα που απευθύνουμε εμείς στους πολίτες και όχι σε αυτόν.
Είναι σαφές ότι καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων του. Σε κάθε περίπτωση η αλήθεια διαμορφώνεται με επίσημα στοιχεία και έγγραφα. Καλούμε τους πολίτες της Νέας Σμύρνης να στηρίξουν αυτούς που τους διέπει η σοβαρότητα, η ευθύνη και η συνέπεια, που μαζί με την σύνθεση για την επόμενη μέρα μπορούν να διαμορφώσουν το αύριο της πόλης !!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.