Hλιούπολη: Το μήνυμα Χατζηδάκη για τον δεύτερο γύρο




Η Ηλιούπολη αλλάζει!
Ευχαριστώ τους δημότες της πόλης μας, που με ποσοστό 70% προέκριναν την Αλλαγή τρόπου διοίκησης. Η βούλησή τους στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα.
Η πόλη μπορεί να αλλάξει σελίδα και να χτιστεί η επόμενη μέρα με μετριοπάθεια, συναινέσεις και συνεργασίες. Μακριά από δεσποτισμό και αλαζονεία, η πόλη χρειάζεται Δήμαρχο, που να μη φοβάται τη διαφορετική άποψη και να μπορεί να ενώνει.
Εκ μέρους όλων των μελών, των φίλων και των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της παράταξής μας, ευχαριστώ τους πολίτες της Ηλιούπολης για τη στήριξη που μας έδωσαν, κόντρα σε συκοφαντίες και «προβλέψεις» για μονοψήφιο ποσοστό.
Η μαύρη προπαγάνδα, οι διαρροές «ακριβών» ψευδών δημοσκοπήσεων για σίγουρες νίκες με διαφορά 32% (!), οι υποσχέσεις προς όλους, τα μεγάλα λόγια και η υποτίμηση της νοημοσύνης των δημοτών, δεν βρήκαν τελικά εύφορο έδαφος.
Η πρόκριση της παράταξής μας στον δεύτερο γύρο, αποτελεί νίκη της Δημοκρατίας και απόδειξη ότι όλα είναι εφικτά όταν έχεις το δίκιο με το μέρος σου.
Με νέα πρόσωπα, νέες ιδέες, έντιμες συνεργασίες για δημοκρατική και χρηστή διοίκηση, θα μπει τέλος στο σημερινό καθεστώς, για το καλό της πόλης.
Προ(σ)καλούμε για άλλη μια φορά τον απερχόμενο δήμαρχο σε δημόσια αντιπαράθεση «ενώπιος ενωπίω», ώστε οι πολίτες να κρίνουν πρόσωπα και προγράμματα.
Καλούμε τους επικεφαλής των υπολοίπων παρατάξεων να πάρουν ανοιχτά υπεύθυνη θέση για την δεύτερη Κυριακή, επιβεβαιώνοντας τη θέση τους για ανάγκη αλλαγής στην πόλη.
Κυρίως όμως καλούμε όλους τους συνδημότες ψηφοφόρους, όλων των παρατάξεων να πάρουν στα χέρια τους την κατάσταση, κάνοντας το αποφασιστικό βήμα, γιατί ο στόχος μας είναι κοινός!!!
Καλούμε τους συνδημότες μας, με αισιοδοξία και πίστη στην Νίκη, να συμμετέχουν μαζικά στην ψηφοφορία.
Η μάχη συνεχίζεται!
Δεν κοιτάμε πίσω, δεν προχωράμε πια μόνοι!
Η Νίκη είναι κοντά!
Γιώργος Χατζηδάκης
«ΗλιουπΟλοι Μαζί – ΕΝΑΚ»

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.