Hλιούπολη: Ο Γιάννης Μπαλάφας, στη δράση του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες», “ΣΥΝ – κινώ”




O βουλευτής της Β΄Αθηνών, Γιάννης Μπαλάφας, βρέθηκε στην Ηλιούπολη, στη δράση του keepea orizontes Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες», “ΣΥΝ – κινώ”, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού 2019, για την έμπρακτη συμμετοχή, ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και διαμόρφωση μιας κουλτούρας αποδοχής και γόνιμης συνύπαρξης με τους νέους με Αναπηρία.

“Η δραστηριότητα του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες», είναι πολύ αξιόλογη και το έργο των εργαζομένων και των εθελοντών της δομής είναι πάρα πολύ σημαντικό” δήλωσε στο NOTIA.GR.

“Σήμερα παρακολουθήσαμε τις εκδηλώσεις και μιλήσαμε με τον Πρόεδρο, κ. Ανυφαντή και τα μέλη του Δ.Σ και δώσαμε ραντεβού αμέσως μετά τις εκλογές ώστε να συζητήσουμε αναλυτικά ορισμένα ζητήματα.

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες” δημιουργήθηκε από γονείς Ατόμων με Αναπηρία, επιστήμονες και ευαισθητοποιημένους πολίτες. Λειτουργεί ως Μονάδα εξυπηρέτησης αναγκών εκπαίδευσης ατόμων 14 ετών και άνω, με Νοητική Υστέρηση και ήπιες διαταραχές συμπεριφοράς καθώς και με Αυτισμό μέσης ή υψηλής λειτουργικότητας. Σκοπός είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία των εκπαιδευόμενων για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας, την κοινωνική ενσωμάτωση και την βελτίωση ποιότητας ζωής των εκπαιδευομένων, αλλά και των οικογενειών τους”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.