Άλιμος: Παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Χολέβα «Στη χώρα των λαχανικών»




Ο Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Χολέβα «Στη χώρα των λαχανικών», την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 7.30 μ.μ. στον χώρο της Βιβλιοθήκης (Λεωφ. Ιωνίας 24, Άλιμος, 2109833399)

Η συγγραφέας θα εισάγει τα παιδιά στον κόσμο του λαχανικών, τα οποία μέσω του παιχνιδιού θα μάθουν να τα αγαπούν.

Μαζί της θα είναι η κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος Ειρήνη Δρυμαλίτου, η οποία θα συνομιλήσει με τους γονείς για την υγιεινή διατροφή.

Τα παιδιά με την καθοδήγηση της Μαρίας Χολέβα θα φυτέψουν λαχανικά και θα δημιουργήσουν το δικό τους fun food πιάτο.

Είσοδος ελεύθερη.

 

Είναι ένα βιβλίο γεμάτο πρακτικές συμβουλές που θα κάνει το παιδί να αγαπήσει την υγιεινή διατροφή μέσα από 30 συνταγές γεμάτες παιχνίδι, δημιουργικότητα και φαντασία!

Με περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια εμπειρίας κοντά στα παιδιά, η Μαρία Χολέβα βοηθά τους γονείς να «ξανασυστηθούν» με το μαγείρεμα των λαχανικών και να μάθουν στα παιδιά τους να επιλέγουν συνειδητά τα λαχανικά στην καθημερινή διατροφή τους.

Μέσα από πρωτότυπα πιάτα, δείχνει πώς η προετοιμασία ενός φαγητού μπορεί να είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι.

Ακολουθώντας τη σύγχρονη προσέγγιση ως προς την υγιεινή διατροφή, τα λαχανικά παρουσιάζονται με έναν τρόπο ιδιαίτερα φιλικό προς τα παιδιά, προάγοντας συναισθήματα όπως η έκπληξη και η χαρά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.