Άλιμος: Παρουσίαση των υποψηφίων του Βαγγέλη Τσαμήτα




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Σε μια εκδήλωση, πραγματική γιορτή, ο υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου, Βαγγέλης Τσαμήτας παρουσίασε στους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες, τους 50 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «ΑΛΙΜΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ».

Στο κατάμεστο δημοτικό θέατρο «Κάρολος Κουν» πλήθος Αλιμιωτών, εντός και εκτός αιθούσης, έδωσε δυναμικό “παρών” και έστειλε μήνυμα νίκης για τις 26 Μαϊου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους βουλευτές, ευρωβουλευτές και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

“Αυτό που κάνουμε είναι μια εκστρατεία για να αλλάξουμε την πόλη μας. Ο Άλιμος, είναι η ζωή μας. Το παρόν και το μέλλον μας, αλλά και το μέλλον των γενιών που έρχονται, μετά από μας.” είπε ο κ. Τσαμήτας, ενώ στο ίδιο πλαίσιο ανάφερε χαρακτηριστικά: “Πιστεύουμε στη συμμετοχή, στην αλληλεγγύη, στη δύναμη της επιχειρηματικότητας, στους νέους, στις δυνατότητες του ευλογημένου τόπου μας και για αυτό φτιάχνουμε μια συμμαχία ικανών και τιμών, άξιων και εργατικών πολιτών”.

“Το ψηφοδέλτιο μας αποτελείται από την πιο ωραία, πολυσυλλεκτική και ισχυρή ομάδα που είχε ποτέ ο Άλιμος”, τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος και επισήμανε ότι “κοινός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια πόλη σύγχρονη μακριά από έριδες και μικροπολιτικές σκοπιμότητες”. “Είμαστε εδώ για να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε. Όλοι μαζί, χωρίς δικούς μας και δικούς τους” είπε ο κ. Τσαμήτας.

Αναφερόμενος στην τελευταία διοίκηση του Δήμου είπε το εξής: «5 χρόνια ζούμε την αναξιοπιστία στα λόγια και την ανικανότητα στα έργα» σημειώνοντας ότι «ποτέ άλλοτε στο παρελθόν Δήμαρχος δεν είχε επιδείξει τέτοια αλαζονική και προκλητική συμπεριφορά φτάνοντας στο σημείο να χρησιμοποιεί τις δομές του Δήμου για την προεκλογική του καμπάνια»

O κ. Τσαμήτας ανάμεσα στις εξαγγελίες του, δεσμεύτηκε για:

  • Άμεση μείωση των δημοτικών τελών και 12μηνη απαλλαγή σε κάθε οικογένεια για κάθε παιδί που γεννιέται.
  • Παραλία καθαρή και ασφαλή, με παρεμβάσεις και επενδύσεις, με έλεγχο της στάθμευσης και της ηχορύπανσης, με αστυνόμευση και επανα-χωροθέτηση της πεζογέφυρας έκτρωμα που ο ίδιος ο Δήμαρχος τοποθέτησε.
  • Λύση στο πάγιο αίτημα του νεκροταφείου είτε εντός του πρώην αεροδρομίου είτε στους πρόποδες του Υμηττού όπως και οι γειτονικοί δήμοι.
  • Τέλος στις απευθείας αναθέσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο, όλα τα έργα με διαγωνισμούς και καθιέρωση ανοικτού θεσμού λογοδοσίας κάθε 12 μήνες

Αναφορικά με τις Επενδύσεις ο κ. Τσαμήτας σημείωσε:

“Εμείς πιστεύουμε στις Επενδύσεις.

Σκοπεύουμε να τις προσελκύσουμε. Όχι να τις εμποδίζουμε.

Οι Επενδυτές όμως, χρειάζονται αξιόπιστους συνομιλητές που ξέρουν να συνεργάζονται. Και ο Δήμος Αλίμου χρειάζεται ικανούς διαπραγματευτές που ξέρουν από μεθοδική δουλειά.”

Την στήριξη τους στον Βαγγέλη Τσαμήτα έδωσαν με τον χαιρετισμό τους στην εκδήλωση οι βουλευτες της Β΄ Αθηνών της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, Άννα Καραμανλή, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Χάρης Θεοχάρης, ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, όπως και οι υποψήφιοι βουλευτές στο Νότιο Τομέα, Διονύσης Χατζηδάκης, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης,  Δημήτρης Παπανικολάου, Αριστοτέλης Αιβαλιώτης.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Νέας Σμύρνης Γιώργος Λαρίσσης και Ηλιούπολης, Τάσος Ευσταθίου ενώ ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και η υποψήφια ευρωβουλευτής  Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου απέστειλαν χαιρετισμό.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.