Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων: Εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο στη Γλυφάδα




Η SUCCESSKeys.GR διοργανώνει εκδήλωση με θέμα “Βασικές αρχές για την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων στο σπίτι και στην εργασία”.

Όσες/όσοι ασχολούνται με την προμήθεια, τη μεταφορά, την αποθήκευση, την  προετοιμασία και επεξεργασία των τροφίμων (είτε στο σπίτι είτε επαγγελματικά) γνωρίζουν ότι πρέπει να τηρούνται  βασικοί κανόνες υγιεινής και συγκεκριμένες προδιαγραφές με σκοπό την αποφυγή επιμολύνσεων  και τη διαφύλαξη της υγείας του καταναλωτή.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας και θα λάβει χώρα την Τρίτη, 16 Απριλίου, στις 18:30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Γλυφάδας και απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, που ασχολούνται με τα τρόφιμα (επαγγελματίες και μη).

Εκτός από το ενδιαφέρον θέμα, θα υπάρχει και ένα μικρό μπουφέ για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας, που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Το κύριο θέμα θα παρουσιάσει ο κ. Ιωάννης Γουσγούνης, Χημικός Μηχανικός, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της SUCCESSKeys.GR.

Ο κ. Δημόκριτος Ρουκάς, DVM, Μικροβιολόγος – Υγιεινολόγος MScPH,  Επιστημονικός Διευθυντής στα Αναλυτικά Εργαστήρια Αθηνών Α.Ε. θα μιλήσει για «Τροφικές Δηλητηριάσεις και Μέτρα Πρόληψης – Εφαρμογή της Νέας Νομοθεσίας για το νερό Ανθρώπινης Κατανάλωσης».

Επιπλέον, θα παρουσιαστεί το θέμα “Τρόφιμα, Διατροφή & Υγιεινή Διαβίωση” από τον κύριο Τσιλιμιγκάκη Μιχάλη – Διαιτολόγο – Λιπιδιολόγο & Συγγραφέα (αντιπρόεδρο Ελληνικού Ερευνητικού Ινστιτούτου Επιστημονικής Διατροφής Αθλητών).

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

Η SUCCESSKeys.GR (διακριτικός τίτλος) ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του έτους 2012 από τον κ. Ιωάννη Γουσγούνη και υποστηρίζει μεμονωμένα άτομα και  ομάδες σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, στο να ξεπερνούν δυσκολίες ώστε να βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα και την απόδοση τους στην εργασία.

Το όραμα της επιχείρησης και του ιδρυτή της, είναι να πολλαπλασιάζει συνεχώς τον αριθμό των πελατών της, τους οποίους έχει βοηθήσει να είναι οι καλύτεροι δυνατοί. Περισσότερες πληροφορίες για την επιχείρηση και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρέχει σε οργανισμούς κάθε μεγέθους και κλάδου δραστηριότητας, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της SUCCESSKeys.GR successkeysgr.com

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.