Βούλα: Εισβολή κουκουλοφόρων σε βίλα γνωστού επιχειρηματία




Κινηματογραφική εισβολή κουκουλοφόρων σε βίλα γνωστού Έλληνα επιχειρηματία που ζει μόνιμα στην Ελβετία. Οι τέσσερις ληστές «απήγαγαν» από τον κεντρικό δρόμο της Βούλας τη Φιλιππινέζα οικιακή βοηθό και αφού την ανάγκασαν να τους βάλει μέσα στη βίλα, έφυγαν με λεία 4.000 ευρώ σε μετρητά και δύο ρολόγια μάρκας Rolex και Bulgari. Μάλιστα έσπασαν και το κινητό της 64χρονης γυναίκας, έτσι ώστε να μην μπορέσει να καλέσει άμεσα την Αστυνομία και να κερδίσουν χρόνο για να εξαφανιστούν.

Η βίαιη έφοδος των κουκουλοφόρων ληστών στη βίλα της οδού Βουλγαροκτόνου στη Βούλα δεν σημειώθηκε άγρια χαράματα, αλλά στις 9 πάρα τέταρτο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Κάτι που δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι οι συμμορίες των ληστών που δραστηριοποιούνται στην Αττική έχουν αποθρασυνθεί, έχοντας φυσικά την πλήρη αίσθηση της ατιμωρησίας…

Η 64χρονη γυναίκα από τις Φιλιππίνες βρισκόταν κοντά στο σπίτι του εργοδότη της όταν το κουαρτέτο των κουκουλοφόρων την πλησιάζει, ορμάει πάνω της και της ζητά να τους οδηγήσει στην πολυτελή κατοικία. Το θύμα έντρομο υπακούει και μπαίνουν στο σπίτι. Εκεί αρχίζουν να της ζητούν επίμονα να τους οδηγήσει στο χρηματοκιβώτιο.

Η γυναίκα τους είπε ότι δεν υπάρχει και τότε οι ληστές κατευθύνονται στο γραφείο του επιχειρηματία για να ψάξουν και εκεί. Όμως η πόρτα ήταν κλειδωμένη και τότε οι δύο από τους κουκουλοφόρους βγαίνουν στο μπαλκόνι και αφού σπάνε την τζαμαρία με λοστό, μπαίνουν μέσα για να το λεηλατήσουν. Λίγη ώρα αργότερα φεύγουν με λεία 4.000 ευρώ και τα δύο πανάκριβα ρολόγια μάρκας Rolex και Bulgari που βρήκαν στα συρτάρια.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι ληστές παρακολουθούσαν αρκετές ημέρες τον στόχο, πριν αποφασίσουν να μπουκάρουν, πιστεύοντας ότι θα υπήρχε χρηματοκιβώτιο που έκρυβε κοσμήματα και μετρητά.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.