Πρόσκληση για Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας
Ξεκίνησε η παραλαβή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων που θέλουν να λάβουν μέρος στο νέο Πρόγραμμα Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας το οποίο ανακοινώθηκε σε ειδική εκδήλωση την Τετάρτη 3 Απριλίου. Στην εκδήλωση έναρξης, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος αναφέρθηκε στην απήχηση, τη σπουδαιότητα και τα επιτυχημένα αποτελέσματα του α’ κύκλου του προγράμματος και τόνισε την πρόθεση του Δήμου να στηρίξει την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα και να βοηθήσει τους νέους επαγγελματίες της περιοχής.

Κατόπιν, η Δημοτική Σύμβουλος κυρία Λυδία Αργυροπούλου, έκανε μία σύντομη αναφορά στις διαδικασίες του πρώτου προγράμματος Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας καθώς κι έναν  απολογισμό των αποτελεσμάτων του. Επίσης, ο Δρ. Χάρης Λαμπρόπουλος, (μέλος του Δ.Σ. του Ε.Β.Ε.Α.), αναφέρθηκε στις δράσεις του Επιμελητηρίου καθώς και στη συνεργασία που υπάρχει με τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, τονίζοντας το γεγονός ότι ο Δήμος μας αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς Δήμους του λεκανοπεδίου τόσο για τα μορφολογικά χαρακτηριστικά του όσο και για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των κατοίκων του. Το πρόγραμμα περιείχε ομιλίες από τις δύο νικήτριες ομάδες του προηγούμενου προγράμματος Weddin & Timejack, οι οποίες παρουσίασαν την πορεία τους και την ωρίμανση της ιδέας τους μέσα από τη συμμετοχή τους στο προηγούμενο πρόγραμμα και τέλος, οι σύμβουλοι υλοποίησης, μίλησαν για τα βασικά σημεία του νέου προγράμματος: ποιοι είναι οι επιδιωκόμενοι στόχοι, ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ποια και η διαδικασία υποβολής αίτησης για ένταξη στη δράση.

Όσοι έχετε μία καινοτόμο, νεωτεριστική, διαφοροποιημένη ιδέα που πιστεύετε ότι μπορεί να μετατραπεί σε μία επιτυχημένη επιχείρηση σας καλούμε να λάβετε μέρος. (ηλεκτρονική αίτηση: http://www.vvv.gov.gr/index.php/grafeio-apasxolisis)

Εάν διατηρείτε επιχείρηση εντός του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κι επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις και δεδομένα στην άσκηση του επιχειρείν, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μεγάλο μέρος των εργαστηρίων του προγράμματος. (ηλεκτρονική αίτηση: http://www.vvv.gov.gr/index.php/grafeio-apasxolisis#tab-2)

Για πληροφορίες σχετικά με τον β’ κύκλο του Προγράμματος Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης μπορείτε να επικοινωνήσετε στα:

Γραφείο Απασχόλησης Δήμους Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: [email protected] 

Prisma Consulting: [email protected],   Τηλέφωνο: 210 7717900

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.