Πολιτικός πολιτισμός στη Νέα Σμύρνη: Έκοψαν μαζί την κορδέλα για τον νέο παιδικό σταθμό (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 τα εγκαίνια του 7ου Βρεφονηπιακού Σταθμού στην οδό Σινώπης, στην Άνω Νέα Σμύρνη.

Οι προσπάθειες για το έργο είχαν ξεκινήσει όταν ήταν περιφερειάρχης ο Γιάννης Σγουρός και δήμαρχος, ο Γιώργος Κουτελάκης.

Έτσι την κορδέλα έκοψαν και αυτοί μαζί με τον δήμαρχο, Σταύρο Τζουλάκη, την Ρένα Δούρου και τον αντιπεριπερειάρχη Νοτίου τομέα, Χρήστο Καπάταη.

Το “παρών” στα εγκαίνια έδωσαν: Ο βουλευτής Γιάννης Μπαλάφας,  η Περιφερειακή Σύμβουλος Αγγελική Λεβέντη, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμητρα Νάνου και τα μέλη του Δ.Σ., η Διευθύντρια του Ν.Π.Δ.Δ. Βίκυ Στασινοπούλου, η Διευθύντρια του 4ου Παιδικού Σταθμού, που έχει ήδη μεταφερθεί στο νέο κτίριο Σία Σπύρου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι. Τον αγιασμό πραγματοποίησε ο πατήρ Ιωάννης.

Ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για μας. Ένα έργο έξι ετών έφτασε στην ολοκλήρωσή του και ήρθε η ώρα να το παραδώσουμε στην πόλη μας και στους κατοίκους της. Στην τελική μορφή του, αυτήν που παραδίδουμε σήμερα, ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός μπορεί να φιλοξενήσει 99 παιδιά (75 νήπια και 24 βρέφη)».

Το έργο εκτελέστηκε από το δήμο Νέας Σμύρνης. Ο νέος παιδικός σταθμός  θα λειτουργεί σε συνολικό εμβαδόν 1.500 τ.μ με δυνατότητα φιλοξενίας 75 νηπίων και 24 βρεφών, απασχολώντας 15 άτομα προσωπικό.

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.