Πέθανε ο Κώστας Σγόντζος




Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Κώστας Σγόντζος σε ηλικία 62 ετών.

Στο ευρύ κοινό είχε γίνει γνωστός από την παρουσίαση των εκπομπών «Παιχνίδια χωρίς Σύνορα» και «Μουσικό καλειδοσκόπιο».

Από το 2014 εργαζόταν στον Atlantis 105.2 FM ως μουσικός παραγωγός, ενώ έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με την ΕΡΤ, τον ΑΝΤ1, τον ΣKAΪ και τον ALPHA. Εργάστηκε επίσης στους ραδιοσταθμούς ERA 2, ERA sport, TOP FM,ANT1 FM, ROCK FM, SKYROCK, PLANET.

Ο Κώστας Σγόντζος υπήρξε παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Νανά Παλαιτσάκη, ενώ από τον πρώτο του γάμο έχει δύο κόρες.

Συλλυπητήριο μήνυμα απηύθυνε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την απώλεια του γνωστού δημοσιογράφου. «Εκφράζουμε τη θλίψη μας για τον θάνατο του δημοσιογράφου και ραδιοφωνικού παραγωγού, Κώστα Σγόντζου», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πνεύμα ανήσυχο και καινοτόμο, ο Κ. Σγόντζος παρουσίασε, τη δεκαετία του ’80, την εκπομπή «Μουσικό Καλειδοσκόπιο» στην ΕΡΤ, πρωτοποριακή για τα δεδομένα της εποχής, ενώ υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες της διοργάνωσης του φεστιβάλ «Rock in Athens ’85». Τη δεκαετία του ’90 παρουσίασε και τα «Παιχνίδια χωρίς Σύνορα», εκπομπή που στόχευε στην ενίσχυση των δεσμών της ευρωπαϊκής νεολαίας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: kathimerini.gr

«Τα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα» που παρουσίαζε ο Κώστας Σγόντζος ήταν μια εκπομπή της EBU, που ξεκίνησε το 1965 και είχε ως στόχο τη συμφιλίωση των νέων της μεταπολεμικής Ευρώπης, μέσα από ευρηματικά παιχνίδια στα οποία διαγωνίζονταν δήμοι και κοινότητες από διαφορετικές χώρες

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.