Παλαιό Φάληρο: Μεγαλειώδης προεκλογική συγκέντρωση του Γιάννη Φωστηρόπουλου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου, στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στο Παλαιό Φάληρο, η παρουσίαση των υποψηφίων του Συνδυασμού ‘’Συνεχίζουμε για το Παλαιό Φάληρο’’, επικεφαλής του οποίου είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος.

Λόγω της αναμενόμενης μεγάλης προσέλευσης των δημοτών αποφασίστηκε να γίνει μεταφορά του τόπου της συγκέντρωσης από το αρχικό σημείο που είχε προγραμματιστεί, προκειμένου να μην παρακωλυθεί η κυκλοφορία στον κεντρικό οδικό άξονα του Παλαιού Φαλήρου. Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε ο έγκριτος δημοσιογράφος Σωτήρης Ξενάκης.

Παρουσιάστηκε το σύνολο σχεδόν του συνδυασμού, που χαρακτηρίζεται από μια εντυπωσιακή δυναμική ανανέωσης με την παράλληλη συμμετοχή στελεχών τα οποία έχουν σημαντική και ιδιαίτερα θετική εμπειρία στον Δήμο αφού τον έχουν υπηρετήσει και συνεχίζουν να το κάνουν μέχρι και σήμερα.

 

 

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ-Δήμαρχος Αμαρουσίου-Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

Με την παρουσία τους επίσης τίμησαν την εκδήλωση ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας, η Βουλευτής της Ν.Δ. Άννα Καραμανλή, ο πρώην Υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού Μιχάλης Σταυριανουδάκης και ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. και πρώην Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.

Παρέστησαν επίσης, οι υποψήφιοι Βουλευτές με την Ν.Δ Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Τάσος Γαϊτάνης, Γιάννης Καλλιάνος, Ντόρα Πάλλη, Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές με την Ν.Δ. Κλεοπάτρα Σαραντάκου-Βογιατζάκη και Γιώργος Ξυραδάκης. Οι υποψήφιοι βουλευτές με το ΚΙΝΑΛ Κωνσταντίνος Χαρδαβέλας και Γιάννης Αμοιρίδης. Οι πρώην Δήμαρχοι Παλαιού Φαλήρου Γεώργιος Χρυσοβερίδης και Στυλιανός Βλαχόπουλος καθώς και ο πρώην Δήμαρχος Αλίμου Αργύρης Αργυρίου.

Η προσέλευση των Παλαιοφαληριωτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας ήταν μαζική, γεγονός που όπως τόνισε ο επικεφαλής του Συνδυασμού κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος, «μας γεμίζει με ευθύνη για το αύριο του Παλαιού Φαλήρου μας»

 

 

 

Μεγαλειωδες συγκεντρωση στην πλατεια Φλοίσβου Παλ. Φαλήρου για την παρουσιαση των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμου…

Gepostet von γεωργια φλωρεντη- παπουτσακη am Mittwoch, 10. April 2019

 

Εχθες μιλησε απο καρδιας χωρις χειρογραφο .Ανελυσε το σχεδια του για οσα θα πραγματοποιηση οταν θα γινη…

Gepostet von Maria Michalopoulou am Mittwoch, 10. April 2019

 

https://www.facebook.com/maria.michalopoulou.520/posts/2317241941855150

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.