Οι 18 υποψήφιοι σύμβουλοι του Γιάννη Σγουρού, στον Νότιο Τομέα Αθηνών
Ανοικτό προσκλητήριο προς όλους τους πολίτες ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών να στηρίξουν την Παράταξή του, απηύθυνε από τον Άλιμο, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός.

Σε εκδήλωση που έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο, στο Άνω Καλαμάκι, ο Γιάννης Σγουρός παρουσίασε τους 18 υποψήφιους συμβούλους, του Νοτίου Τομέα Αθηνών.

Δείτε την ανάρτησή του:

Απευθύνουμε ανοικτό προσκλητήριο προς όλους τους πολίτες ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών να στηρίξουν την Παράταξή μας, προκειμένου να αποδειχθεί και πάλι ότι η Περιφέρεια Αττικής, στα σωστά χέρια μπορεί να αποτελέσει όχημα ανάπτυξης και θεσμό στον οποίο οι πολίτες μπορούν να στηριχτούν.

Σε εκδήλωση που έγινε στον Άλιμο, κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Νότιου Τομέα Αθηνών, το διακύβευμα είναι εάν θα επιστρέψει η κανονικότητα στην Αττική ή εάν θα επιστρέψουμε σε κομματικές επιλογές που έβλαψαν ανεπανόρθωτα τη μεγαλύτερη πληθυσμιακά Περιφέρεια της χώρας.

Τόνισα ότι ουδείς αμφισβητεί ότι οι κ.κ. Δούρου και Πατούλης είναι κομματικοί εντολοδόχοι και ως τέτοιοι δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι θα ασκήσουν διοίκηση προς το συμφέρον των πολιτών και όχι του κόμματος, όπως άλλωστε απέδειξαν κατά τη διάρκεια των θητειών τους.
Αντίθετα επισήμανα ότι εφαρμόσαμε απαρέγκλιτα στην πράξη το κομματικό ασυμβίβαστο.

Αναφέρθηκα στην αυτοδιοικητική μου διαδρομή και τόνισα ότι «Αυτό που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια δεν είναι fake. Δεν προσποιηθήκαμε ποτέ ότι είμαστε κάτι άλλο από αυτό που είμαστε. Δεν επιχειρήσαμε να κοροϊδέψουμε κανέναν. Δεν κάναμε φθηνό εμπόριο ελπίδας και μετά γυρίσαμε την πλάτη στους πολίτες. Δεν χτίσαμε πελατειακές σχέσεις. Δεν υποκύψαμε στις σειρήνες του λαϊκισμού. Διαχειριστήκαμε τη διοίκηση στη Νομαρχία Αθηνών και στην Περιφέρεια Αττικής με μεγαλύτερο σεβασμό από ό,τι θα διαχειριζόμασταν τα του οίκου μας».

Κλείνοντας σημείωσα ότι η διαδρομή μας και το έργο μας στη Νομαρχία της Αθήνας και στην Περιφέρεια Αττικής αποτελεί εχέγγυο αποτελεσματικότητας, για τον λόγο αυτό καλούμε τους πολίτες να συμπορευθούν σε μία ειλικρινή και τίμια προσπάθεια που βάζει στο επίκεντρό της τα προβλήματα των πολιτών της Αττικής και μόνον αυτά.

Τέλος ανακοίνωσα τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας του Νότιου τομέα, οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι:
1. Μεθυμάκη Άννα – Δημόσιος Υπάλληλος, Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής
2. Δανέζη – Λούρα Αναστασία (Σίσσυ) – Τραπεζικός υπάλληλος (ALPHA), Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής
3. Αθανασόπουλος Κώστας – Καθηγητής – π. Περιφερειακός Σύμβουλος
4. Αντωνίου Γιάννης – Καθηγητής Φυσικής Αγωγής – Προπονητής Ακαδημιών Ποδοσφαίρου
5. Αποσκίτης Δημήτρης – Προπονητής Μπάσκετ
6. Βαρελά Κατερίνα – Δημόσιος Υπάλληλος
7. Γιαννακόπουλος Παναγιώτης (Νίνος) – Επιχειρηματίας
8. Καλαφάτης Αναστάσιος – Ελεύθερος Επαγγελματίας
9. Κανελλάτου Άννα – Πρόεδρος Αθλητικού Συλλόγου
10. Κατσάρου Χριστίνα – Εκπαιδευτικός
11. Μπότσαρη Μαρία – Ιδιωτική Υπάλληλος
12. Μυλωνάς Ιάκωβος – Ηθοποιός
13. Οικονομάκος Φάνης – Αρχιτέκτων Μηχανικός (συνταξιούχος), Δημοτικός Σύμβουλος Αγ. Δημητρίου
14. Σπονδυλίδης Αθανάσιος – Αρχιτέκτων Μηχανικός –π. Αντιπεριφερειάρχης Αττικής
15. Σώζος Ηλίας – Οικονομολόγος
16. Φυλακούρης Πέτρος – Προπονητής Ποδοσφαίρου
17. Χαμπεσής Θάνος – Ψυχολόγος, π. Αντιδήμαρχος Αγ. Δημητρίου
18. Ψαριώτης Γιάννης – Δάσκαλος

Ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης έδωσε στον Γιάννη Σγουρό το λεύκωμα για τον Άλιμο

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X