Κυρανάκης: Η επένδυση του Ελληνικού θα ξεκινήσει με κυβέρνηση ΝΔ




Στις καθυστερήσεις που “φρενάρουν” την έναρξη των εργασιών στο Ελληνικό, αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στα Νότια της Β’ Αθηνών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα του “Ελεύθερου Τύπου”.

“Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το θέμα του Ελληνικού αποτελεί βασική προτεραιότητα. Είναι μια επένδυση για την οποία έχει ψηφιστεί ο νόμος, θα έπρεπε να έχουν ξεκινήσει ήδη τα έργα και παρόλα αυτά όσοι περνάμε καθημερινά μπροστά από το παλιό αεροδρόμιο βλέπουμε την ίδια εικόνα εδώ και 20 χρόνια”, δήλωσε.

“Είναι η απόλυτη παράνοια να μην έχουμε αξιοποιήσει αυτό το ευλογημένο κομμάτι γης και να κολλάμε σε γραφειοκρατικές εμμονές και φοβικές συμπεριφορές”, υποστήριξε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

“Ως κυβέρνηση θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας προκειμένου να ξεπεραστούν τα εμπόδια όχι μόνο για να μπουν “τα πρώτα τούβλα”, αλλά για να προχωρήσει γρήγορα η επένδυση που μπορεί να δημιουργήσει 70.000 νέες θέσεις εργασίας, να αναβαθμίσει τις αξίες των ακινήτων της περιοχής, να ενισχύσει όλες τις τοπικές επιχειρήσεις, να φέρει εκατομμύρια τουρίστες και να ομορφύνει ακόμη περισσότερο την Αθηναϊκή Ριβιέρα”, τόνισε.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.