Ηλιούπολη: Σε ποιους δρόμους έρχεται το φυσικό αέριο




Το νέο πρόγραμμα επεκτάσεων της ΕΔΑ Αττικής για το 2019, για τον Δήμο Ηλιούπολης, περιλαμβάνει τις οδούς: Βερμίου, Κέκροπος, Κυπρίων Ηρώων, Λεωφ.Βουλιαγμένης, Πάρνηθος, Ταϋγέτου, Υπερείδου και Φειδίου.

Κατόπιν αιτήματος του Δημάρχου Ηλιούπολης, θα ενταχθούν στο πρόγραμμα επεκτάσεων και οι οδοί: Αθανασίου Διάκου, Καζαντζάκη και Ηρακλείτου.

Τα γραφεία της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής επισκέφτηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Αναπληρωτής Δημάρχου Ηλιούπολης Κωστής Ανδ. Παπαδόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Δημήτρης Αναστόπουλος, για να συζητήσουν με τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Χρήστο Σκουλίδα, τον Διευθυντή Ανάπτυξης Υποδομών κ. Ντρούκα Γιάννη και τον Διευθυντή Σχεδιασμού Υποδομών & Προγραμματισμού κ. Ιερόθεο Κουφή της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής για τα σχέδια επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου στο Δήμο Ηλιούπολης και να σχεδιάσουν από κοινού δράσεις ενημέρωσης των Δημοτών για τη σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Οι κ.κ. Παπαδόπουλος και Αναστόπουλος ενημερώθηκαν για τη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τους δημότες οι οποίοι επιθυμούν να συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου.
Στόχος αυτής της διαδικασίας είναι ο εντοπισμός των περιοχών του Δήμου χωρίς δίκτυο με τη μεγαλύτερη ζήτηση, ώστε να ενταχθούν σταδιακά στο νέο πρόγραμμα ανάπτυξης δικτύου της Εταιρείας.

Το επόμενο βήμα στη συνεργασία Δήμου Ηλιούπολης και ΕΔΑ Αττικής είναι η από κοινού διοργάνωση εκδήλωσης – ενημέρωσης των δημοτών για τις δράσεις της ΕΔΑ Αττικής, αλλά κυρίως για τις διαδικασίες που θα φέρουν το φυσικό αέριο συντομότερα στους καταναλωτές.

Το δίκτυο φυσικού αερίου στο Δήμο Ηλιούπολης εκτείνεται σε 88 χλμ. φτάνοντας το 41% ποσοστό διείσδυσης κατά μήκος του οδικού δικτύου και απαριθμεί 1735 παροχές & 2739 μετρητές.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.