Η Ματίνα Βρέκου ισχυροποιεί την υποψηφιότητα Βαλασόπουλου στην Ηλιούπολη
Με μοναδικό κριτήριο το καλό της πόλης και των πολιτών, η δημοτική παράταξη «Ηλιούπολη Πράσινος Δήμος» και η επικεφαλής της, κα Ματίνα Βρέκου, ένωσαν τις δυνάμεις τους με την παράταξη “Πρώτα η Ηλιούπολη” και τον επικεφαλής της, κ. Βασίλη Βαλασόπουλο, νυν και εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο Ηλιούπολης.
Η παράταξη που στηρίζεται από το Πράσινο Κίνημα παρέμεινε πιστή στις αρχές και τις αξίες της, καθώς δεν πρόκειται μόνο για μια εκλογική συνεργασία, αλλά και για μία γενικότερη προγραμματική συμφωνία αρχών που συνυπέγραψαν οι δύο επικεφαλής και η οποία θα οδηγήσει στην υλοποίηση των αξόνων της Πράσινης Πολιτικής και της Βιώσιμης Ανάπτυξης για την Πόλη.

Σε δήλωσή της η υποψήφια πλέον δημοτική σύμβουλος Ηλιούπολης, κα Ματίνα Βρέκου τόνισε: “Η συνεργασία δυνάμεων δίνει το όραμα για ένα νέο ξεκίνημα στην Ηλιούπολη. Η σύγκλιση με τις θέσεις του Δημάρχου είναι απόλυτη και η συνεργασία προέκυψε μετά από μακρές συζητήσεις.
Βασικοί μας στόχοι είναι: η αύξηση των ποσοστών ανακύκλωσης, η εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων στον Δήμο μέσω ενός εκτενούς προγράμματος εγκατάστασης φωτοβολταϊκών και ηλιακών συστημάτων, φωτισμού με σύγχρονης τεχνολογίας led, καθώς και οι παρεμβάσεις σε ορόσημα της πόλης όπως το ρέμα της Πικροδάφνης.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.