Δυο επίκαιρες κωμωδίες στη σκηνή του Γαλαξία στις 9 & 11 Απριλίου με ελεύθερη είσοδο




Δυο από τις καλύτερες παραστάσεις της φετινής θεατρικής σεζόν ανεβαίνουν στη σκηνή του πολυχώρου Γαλαξία, στο πλαίσιο του Μήνα Θεάτρου που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Η ξεκαρδιστική κωμωδία Mein Komplex Όταν ο Hitler συνάντησε τον Freud παρουσιάζεται την Τρίτη 9 Απριλίου, φέρνοντας τον Hitler και την φιλενάδα του Kristin στο ιατρείο του Sigmund Freud και ξεδιπλώνοντας μια σειρά από αναπάντεχες, δυσάρεστες, αλλά και εξαιρετικά κωμικές καταστάσεις. Μια επίκαιρη κωμωδία που σικιαγραφεί τις μορφές του δικτάτορα και του διασημότερου ψυχιάτρου με γλαφυρότητα και πολύ χιούμορ.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα κοικωνική σάτιρα παρουσιάζεται την Πέμπτη 11 Απριλίου με τίτλο «Οι Τίποτα» του Αντώνη Σιμιτζή. Πηγή έμπνευσης του έργου που σκηνοθετεί ο Κώστας Μέρρας είναι η συντριπτική καθημερινότητα που ζούμε. Ο συγγραφέας επιτυγχάνει τον σκοπό του, μέσα
από πηγαία σάτιρα χρησιμοποιώντας ένα ασυνήθιστο ερωτικό ζευγάρι, έξι χαρακτηριστικά τραγούδια με ζωντανή μουσική από τους πρωταγωνιστές και ένα πρόσωπο μυστηρίου.

Ο Μήνας Θεάτρου συνεχίζεται μέχρι τα τέλη Απριλίου, με πολύ ενδιαφέρουσες παραστάσεις. Σημειώνεται ότι η sold out παράσταση «Η πόρνη από πάνω» που παρουσιάστηκε την Πέμπτη 4 Απριλίου θα ενταχθεί στο πρόγραμμα των Ιωνικών Γιορτών 2019.
Για περισσότερες πληροφορίες
Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης, 210 9310408 και 2132025922 & 924, site: www.culturens.org

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.