Άγιος Δημήτριος: «Το βατραχάκι που πήδησε στο βάλτο»




Από τη Δευτέρα 8 μέχρι και την Πέμπτη 11 Απριλίου, με διπλές παραστάσεις ανά ημέρα, όλα τα παιδιά των Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξεων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου, θα παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Το βατραχάκι που πήδησε στο βάλτο», βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της πνευμονολόγου Δήμητρας Μπουσίου, υπεύθυνη του Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος του Δήμου.

Η παρουσίαση αποτελεί μέρος του προγράμματος πρόληψης του καπνίσματος «ΠΑΡΕ ΑΝΑΣΑ» της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας και έχει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας. Βασίζεται στις αρχές της βιωματικής μάθησης και αποτελείται από 23 διαφορετικές θεματικές ενότητες, προσαρμοσμένες στο ηλικιακό επίπεδο των παιδιών, που περιλαμβάνουν παραμύθια, αφηγήματα, διαθεματικά πεδία, παιχνίδια, τραγούδια και θεατρικά έργα, το οποίο υλοποιείται στα σχολεία της Ελλάδας εδώ και 8 χρόνια.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Διαδημοτικό Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων «Ήλιος» (Άγιος Δημήτριος – Ν. Σμύρνη) Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων ΗΛΙΟΣ, με τη συνεργασία της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Αγίου Δημητρίου που συντονίζει, και της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος του Δήμου Αγ. Δημητρίου, που μεριμνά για τη μεταφορά των παιδιών στο «Στρογγυλό», όπου γίνονται οι παραστάσεις.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.