Άγιος Δημήτριος: Σε λειτουργία οι δυο πισίνες στο σχολικό συγκρότημα του Ε.Ε.Ε.ΕΚ




Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στα εγκαίνια των δυο κλειστών πισίνων εκμάθησης κολύμβησης που βρίσκονται στο ισόγειο του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.), την Παρασκευή 12 Απριλίου και ώρα 10:30, στο σχολικό συγκρότημα του Ε.Ε.Ε.ΕΚ (Αργοστολίου 65).

Πρόκειται για δύο κολυμβητικές πισίνες, επιφάνειας 100τμ και μια 12τμ αντίστοιχα, (η μικρότερη μάλιστα έχει χαρακτηριστικά θεραπευτικής δεξαμενής) οι οποίες με την κατασκευή του κτηρίου του σχολείου 16 χρόνια πριν είχαν παραδοθεί χωρίς τον απαιτούμενο μηχανολογικό εξοπλισμό και ως εκ τούτου, όλα αυτά τα χρόνια, βρίσκονταν εκτός λειτουργίας.

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου με στόχο την αξιοποίησή τους, σχεδίασε και δρομολόγησε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες. Συντάχθηκε μελέτη Θέρμανσης – Κλιματισμού και στη συνέχεια το έργο εντάχθηκε στο πρόγραμμα χρηματοδότησης ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ του Υπουργείου Εσωτερικών και ο Δήμος οργάνωσε τη δημοπράτησή του.

Σήμερα, οι δυο πισίνες είναι έτοιμες να παραδοθούν αρχικά στους μαθητές και τις μαθήτριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ και στη συνέχεια στους μικρούς συμπολίτες μας!

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.