Βράβευση του 1ου Λυκείου Νέας Σμύρνης στον πανελλαδικό διαγωνισμό ανακύκλωσης




Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου, στη Βόρεια Ελλάδα, “Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης”, το οποίο δημιουργήθηκε από το εθνικό Συλλογικό Σύστημα ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ σε συνεργασία με την ΑΠΟΣΤΟΛΗ, το Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, αλλά και το Δήμο Λαγκαδά.

Με αφορμή τα εγκαίνια του Πάρκου έγινε και η βράβευση του 1ου Λυκείου Νέας Σμύρνης καθώς και άλλων δυο σχολείων της χώρας. Το τμήμα Α2 διακρίθηκε για τις σπουδαίες επιδόσεις του στον πανελλαδικό διαγωνισμό ανακύκλωσης και οι μαθητές έλαβαν από ένα ποδήλατο.

Τους μαθητές συνόδευσαν γονείς,εκπαιδευτικοί καθώς και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γιώργος Κρικρής ο οποίος δήλωσε: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα στο «Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Λαγκαδά», που αποτελεί μία νέα Δομή για την χώρα μας με σκοπό την εκπαίδευση των νέων ανθρώπων στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ανακύκλωση.

Βλέπω σήμερα εδώ, τους μαθητές της Νέας Σμύρνης να βραβεύονται και γεμίζω αισιοδοξία για το μέλλον. Αν οι νεότερες γενιές αντιληφθούν τη σημασία της ανακύκλωσης τότε είμαι σίγουρος ότι θα δούμε σημαντική αλλαγή στην ποιότητα ζωής της καθημερινότητας μας”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.