#TrashTag Challenge σε Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη




Για εμάς το #TrashTag Challenge δεν αποτελεί άλλη μία viral «πρόκληση».

Νιώθουμε την ανάγκη να βοηθήσουμε στη διατήρηση της περιβαλλοντικής ισορροπίας καθώς θεωρούμε υποχρέωσή μας να σεβόμαστε τη φύση ώστε να απολαμβάνουμε τις ομορφιές που μας προσφέρει.

Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, και με την υποστήριξη του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, καθαρίζουμε εθελοντικά συγκεκριμένες περιοχές/παραλίες του Δήμου και καλούμε όποιον θέλει να βοηθήσει αφιερώνοντας λίγες ώρες σε μια δραστηριότητα που θα μας κάνει όλους υπερήφανους!

Οι εθελοντές θα συναντηθούμε στις 11:00 στο Δημαρχείο, Λεωφ. Καραμανλή 18, 16673 Βούλα.
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο +306944916271.

Τι είναι το #TrashTag Challenge

Στο νέο παγκόσμιο κίνημα εθελοντικού καθαρισμού και μαζικής αποκομιδής σκουπιδιών ανταποκρίνονται εκατοντάδες υπεύθυνοι και ενεργοί πολίτες.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η τάση αυτή έχει γίνει μόδα παίρνοντας τόσο μεγάλες διαστάσεις και αφυπνίζοντας χιλιάδες ανθρώπους σε θέματα περιβαλλοντικής συνείδησης.

Μάστιγα για το περιβάλλον είναι τα πλαστικά απορρίμματα καθώς ορισμένα χρειάζονται έως και 450 χρόνια για να διασπαστούν.

Ο γνωστός περιβαλλοντολόγος και εξερευνητής της Ανταρκτικής Robert Swan έχει πει χαρακτηριστικά «Η μεγαλύτερη απειλή για τον πλανήτη είναι η πεποίθηση ότι κάποιος άλλος θα τον σώσει».

Η αγάπη μας για την περιοχή που ζούμε και η ευαισθητοποίησή μας σε θέματα περιβάλλοντος μας οδηγούν να αναλάβουμε δράση μέσω της πρωτοβουλίας εθελοντικού καθαρισμού.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.