Σοβαρό τροχαίο στην Πριάμου, στον Άγιο Δημήτριο




Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην οδό Πριάμου, στον Άγιο Δημήτριο, όταν συγκρούστηκαν δύο ΙΧ.

Το ένα από τα δύο αυτοκίνητα σφηνώθηκε στο πεζοδρόμιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δυο οδηγούς, που νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα, παραβίασε το STOP και βγήκε στην Πριάμου, χωρίς να δει αν περνούν αυτοκίνητα.

Είναι ευτύχημα που τη στιγμή του τροχαίου δεν υπήρχαν άνθρωποι στο πεζοδρόμιο. Λόγω του τροχαίου υπήρξε μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα που ξεκινούσε από το ύψος της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Τη φωτογραφία από το τροχαίο ανέβασε στο facebook ο υποψήφιος δήμαρχος, Χρήστος Πρεκετές.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10213045143875190&set=a.1156998577060&type=3&theater

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Σοβαρό τροχαίο στην Πριάμου, στον Άγιο Δημήτριο

  • 30/03/2019 at 11:19 πμ
    Permalink

    Σε αυτό το δρόμο σκοτώθηκε μια 25χρονη από διερχόμενο αυτοκίνητο ενώ περίμενε το λεωφορείο σε πεζοδρόμιο 40 cm. Αρα καλά έκαναν κι έφτιαξαν τα πεζοδρόμια. Τώρα οι οδηγοί να οδηγούν με συναίσθηση και να τηρούν τον ΚΟΚ. Ατυχήματα μεταξύ αυτοκινήτων έχουμε χιλιάδες , όχι ομως να
    κατηγορούμε τα πεζοδρόμια επειδή κάποιοι οδηγοί παίρνουν φάρμακα, πίνουν. λαδώνουν για το δίπλωμα , είναι υπερήλικες (άνω των 80) ή είναι πολύ νέοι με ελάχιστη κοινωνική συμπεριφορά.
    Ήμαρτον ναι στα πεζοδρόμια και όχι στους ασυνείδητους οδηγούς!

    Απαντήστε
  • 31/03/2019 at 6:27 μμ
    Permalink

    Θα πρέπει ΌΛΟΙ οι οδηγοί να πηγαίνουν αργά σε αυτόν τον δρόμο…. αν πας κάθετα δεν βλέπεις, υπάρχουν εμπόδια ενώ οι αυλές των σπιτιών σε κάποια σημεία έχουν πάρει το μισό πεζοδρόμιο λόγω κακής δόμησης… Για τον κ Πρεκετέ … το σχόλιο του μου προκαλεί κακή εντύπωση.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.