Σκληρός μαφιόζος της αυστραλιανής οργάνωσης Comancherο το θύμα της επίθεσης στη Γλυφάδα (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τον τραυματία της σημερινής επίθεσης στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Όπως αναφέρει το zougla.gr, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από αυστραλιανά ΜΜΕ, το θύμα είναι ο Amad Jay Malkoun.

Πρόκειται για πρώην αρχηγό των Comancherοs, μία σκληρή οργάνωση μοτοσυκλετιστών τύπου «Hell Angels», με έντονη εγκληματική δράση στην Αυστραλία.

Ο εν λόγω άνδρας είχε αντιμαχία με τον νυν αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Amad Jay Malkoun φέρεται να είχε έρθει στη χώρα μας το 2018 με στόχο να απομακρυνθεί από τη συγκεκριμένη διαμάχη.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα περίπου στην ίδια περιοχή είχε εκτελεστεί επιχειρηματίας, ο οποίος επίσης είχε σχέσεις με την Αυστραλία και του οποίου η οικογένεια είχε εμπλακεί σε ενέργειες ξεκαθαρίσματος λογαριασμών στη μακρινή αυτή χώρα της Ωκεανίας.

Σύμφωνα με το newsit.gr, παρά το γεγονός ότι έχει διαφύγει από την Αυστραλία τα τελευταία χρόνια ο συγκεκριμένος άνδρας θεωρείται ότι ασκεί ακόμα μεγάλη επιρροή στον υπόκοσμο της χώρας που δρούσε. Λέγεται ότι το 2013 έφυγε για το Ντουμπάι και στην συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα.

Έχει καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών αλλά και ήταν παρών στην απαγωγή του βαρόνου των ναρκωτικών Γουέιν Ρόντνει Σνάιντερ στην Ταϊλάνδη το 2015. Όπως γράφουν χαρακτηριστικά τα αυστραλιανά ΜΜΕ, «ο A.J.M. ζει στο πλούσιο παραλιακό προάστιο της Αθήνας, την Γλυφάδα, γνωστή και ως «τα ελληνικά Χάμπτονς».

Τα ΜΜΕ αναφέρουν επίσης ότι έχει μεταφέρει τις μαφιόζικες δραστηριότητές του στην Ελλάδα και συνεργάζεται με την ρωσική μαφία. Το παρελθόν του είναι πλούσιο και ανατριχαστικό. Ήταν αρχηγός της συμμορίας των Comancheros μιας σκληρής συμμορίας μηχανόβιων και τα τελευταία χρόνια είχε συγκρουστεί με το νυν αρχηγό των Comancheros Μάικ Μάρεϊ ο οποίος είναι στην φυλακή αλλά θεωρείται ο αρχηγός των συμμοριών των μηχανόβιων όλης της Αυστραλίας.

 

Iσχυρή έκρηξη σε υπαίθριο πάρκινγκ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 126, δίπλα από τις αντιπροσωπείες Fujitsu και Eskimo, στη Γλυφάδα σημειώθηκε πριν από λίγο. Επιτόπου βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που προσπαθούν να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν καταστραφεί πέντε αυτοκίνητα ενώ παραμένουν κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. H υπόθεση ερευνάται από την Ασφάλεια Αττικής.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, υπάρχει ένας πολύ σοβαρά τραυματίας. Πρόκειται για έναν άντρα ο οποίος τραυματίστηκε από την έκρηξη τη στιγμή που πήγε να βάλει μπροστά το αυτοκίνητό του. Κατά πάσα πιθανότητα τη στιγμή που γύρισε τη μίζα έγινε η έκρηξη, που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικό μηχανισμό. Yπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να πυροδοτήθηκε η βόμβα με τηλεχειριστήριο.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά στα πόδια και στα χέρια. Κατάφερε να απομακρυνθεί από το φλεγόμενο αυτοκίνητο και να φτάσει μέχρι το δρόμο.

Ο τραυματίας βρισκόταν σε γυμναστήριο της περιοχής και λίγο μετά τις 10:00 μπήκε στο αυτοκίνητό του για να φύγει

Toν παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.