Πρόγραμμα Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης




Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σας προσκαλεί στην εκδήλωση ενημέρωσης για την έναρξη του Προγράμματος Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 και ώρες: 18.00 – 21.00, στο Δημαρχείο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, (Διεύθ.: Κ. Καραμανλή 18, Βούλα, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου)

Το νέο πρόγραμμα αποτελεί συνέχεια και μετεξέλιξη του προηγούμενου προγράμματος Στήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης που υλοποιήθηκε το 2017-2018 με μεγάλη επιτυχία, αναδεικνύοντας κι ενισχύοντας  τις ομάδες που έλαβαν μέρος σε αυτό. Σημειώνεται ότι τα βραβεία του υλοποιημένου προγράμματος ήταν μία χορηγία της Τράπεζας Eurobank και του Ομίλου Διβάνη.

Το Πρόγραμμα Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αποσκοπεί στην ανάπτυξη νέας επιχειρηματικότητας και στην ενίσχυση της υφιστάμενης επιχειρηματικότητας παρέχοντας δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη μέσω επιχειρηματικών εργαστηρίων. Στόχος του επίσης είναι η δημιουργία συνεργιών μεταξύ των νέων και των παλιών επιχειρηματιών της πόλης.

Στην εκδήλωση ενημέρωσης, οι ομάδες: Weddin, Timejack και Stompdaddy, (που ήταν οι τρεις νικήτριες ομάδες του προηγούμενου προγράμματος), θα μας μιλήσουν για τις εντυπώσεις και τα οφέλη που τους πρόσφερε η συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Υποστήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Επιπλέον, o Δρ. Χάρης Λαμπρόπουλος, μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού κι Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, θα μας μιλήσει για τη συνεργασία του Ε.Β.Ε.Α. με το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και τις δράσεις της Θερμοκοιτίδας Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας.

Τέλος θα παρουσιαστεί η δομή του νέου προγράμματος κι ο τρόπος συμμετοχής σε αυτό.

Δηλώστε συμμετοχή στο πρόγραμμα

http://www.vvv.gov.gr/index.php/grafeio-apasxolisis#tab-2

 

Πληροφορίες:

ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Γραφείο Απασχόλησης

Τηλ.: 2132020730

Email: [email protected]

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.