Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος για τη Γιορτή της Γυναίκας




Σήμερα αποδίδουμε φόρο τιμής στη γυναίκα.
Στη γυναίκα που διαχρονικά αγωνίστηκε να κερδίσει το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και στη δίκαιη και ίση μεταχείριση.
Τιμούμε τη Μάνα, που δυσκολεύεται όλο και περισσότερο να ανταποκριθεί στους πολλαπλούς ρόλους που της επιβάλλουν οι σημερινές κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες.
Τιμούμε την εργαζόμενη γυναίκα που συχνά, ακόμα και σήμερα, πρέπει να προσπαθήσει λίγο περισσότερο για να διαπρέψει στο εργασιακό της περιβάλλον, επειδή ακριβώς είναι γυναίκα.
Τιμούμε τα νέα κορίτσια, τις μαθήτριες και φοιτήτριες που ετοιμάζονται να συνεχίσουν τη ζωή τους σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον.
Φέτος ειδικά τιμούμε τη γυναίκα που ασχολείται με τα κοινά, που πολιτεύεται για να βελτιώσει την πόλη της, τη χώρα, τις συνθήκες της καθημερινότητας όλων.
Έχω την τιμή να με εμπιστεύονται και να συστρατεύονται μαζί μου πολλές και αξιόλογες γυναίκες, για να φτιάξουμε μαζί την ομορφότερη πόλη της Ελλάδας. Τις ευχαριστώ και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες!
Τιμούμε όλες τις γυναίκες που μας ομορφαίνουν τη ζωή μας και εγώ τιμώ ιδιαίτερα τις γυναίκες της δικής μου ζωής, τις κόρες μου Αθηνά και Πέλλη, τη γυναίκα μου Ντίνα και τη μητέρα μου Αθηνά.

https://www.facebook.com/konstantellos.grigoris/photos/a.259590137549795/1217113311797468/?type=3&theater

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.