Η Λαϊκή Συσπείρωση Ν. Σμύρνης στα Λουτρά




Την Κυριακή 17/3, στις 11.30, στο Ε΄ ΚΑΠΗ στα Λουτρά, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της Λαϊκής Συσπείρωσης Ν. Σμύρνης για τις πολιτικές εξελίξεις και τις τοπικές εκλογές.  Μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ν. Σμύρνης Γιάννης Κιουλάνης.

Ο Γιάννης Κιουλάνης αναφέρθηκε στα αντιλαϊκά μέτρα που παίρνονται στα πλαίσια της δεύτερης αξιολόγησης στη μεταμνημονιακή εποχή. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η διεύρυνση των πλειστηριασμών, η διόγκωση της ευελιξίας στην αγορά εργασίας και η μείωση των δαπανών για υγεία –παιδεία. Ματώνουν το λαό από την μία και από την άλλη θεσπίζουν νέες φοροαπαλλαγές και προνόμια για το κεφάλαιο. Ταυτόχρονα η κυβέρνηση μπλέκει την χώρα όλο και πιο βαθιά στους επικίνδυνους νατοϊκούς σχεδιασμούς στην περιοχή με απρόβλεπτες συνέπειες για τον λαό. Σε αυτή την πολιτική συμπλέουν όλα τα αστικά κόμματα. Παράλληλα προσπαθούν να τον εγκλωβίσουν σε πλαστά διλήμματα ( πρόοδος – συντήρηση) και οξύνουν την κάλπικη κοκορομαχία μεταξύ τους.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι στον δήμο Ν.Σμύρνης – ανεξάρτητα από ποιο κόμμα στηρίζονται, αν εμφανίζονται σαν ανεξάρτητοι- συμφωνούν με αυτήν την πολιτική. Χαρατσώνουν τον λαό από την μία και από την άλλη δίνουν έργα στο κεφάλαιο. Έχουν συμφωνήσει να περάσουν αρμοδιότητες χωρίς αντίστοιχη χρηματοδότηση στο δήμο. Τα τοπικά προβλήματα στα Λουτρά είναι αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής. Λεφτά για το κεφάλαιο περισσεύουν. Όχι όμως για ολοκληρωμένο έργο αντιπλημμυρικής προστασίας για όλη την περιοχή, για δημιουργία σχολείων και παιδικών σταθμών, για την υγεία.

 

Όλα αυτά πρέπει να γίνουν κριτήρια ψήφου για τους εργαζόμενους και τους λαϊκούς ανθρώπους των Λουτρών. Να μην τσιμπήσουν σε πλαστά διλήμματα. Χρειάζεται ισχυρή Λαϊκή Συσπείρωση, ισχυρό ΚΚΕ παντού. Για να δυναμώσει η γνήσια λαϊκή αντιπολίτευση κόντρα στην τοπική διοίκηση, κυβέρνηση, ΕΕ και επιχειρηματίες. Οργανώνουμε την αντεπίθεση για σταθερή εργασία, αξιοπρεπείς μισθούς, δημόσιες και δωρεάν κοινωνικές υπηρεσίες. Στα πλαίσια της συζήτησης ο νυν δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Άγγελος Βρεττός  απάντησε σε ερωτήσεις για την δράση της Λαϊκής Συσπείρωσης την προηγούμενη πενταετία. Ακολουθεί σύσκεψη της Λαϊκής Συσπείρωσης στην περιοχή Χρυσάκη την Πέμπτη 21/3 στις 7μμ στην καφετέρια «Ευώνυμο» (Επταλόφου 7) με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Ν. Σμύρνης Γιάννη Κιουλάνη.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.