Η Γιορτή των Λουλουδιών στον Άλιμο (VIDEO&EIKONEΣ)
Η πλατεία Καραϊσκάκη, στο Άνω Καλαμάκι, γέμισε χρώματα και αρώματα. Η Γιορτή Λουλουδιών, είναι μια εξαιρετική ιδέα του δήμου Αλίμου που δίνει την ευκαιρία στους κατοίκους της πόλης να βγουν έξω και να ψωνίσουν υπέροχα και ποιοτικά φυτά και λουλούδια, απευθείας από τους παραγωγούς, σε πολύ χαμηλές τιμές που ξεκινούν από 0,50 λεπτά. Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την ερχόμενη Τρίτη στις 19:00.

Οι παραγωγοί είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την προσέλευση και το ενδιαφέρον του κόσμου.

Την πολύ πετυχημένη έκθεση, διοργανώνει η εταιρεία  ΟΜΙΚΡΟΝ σε συνεργασία με τον πρόεδρο φυτωριούχων και συμμετέχουν 27 παραγωγοί.

Σκοπός της έκθεσης είναι να γνωρίσει ο κόσμος καλύτερα τα λουλούδια και να αγοράσει σε χαμηλές τιμές τα φυτά που θα στολίσουν το κήπο του, την βεράντα του την αυλή του.

Ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης με την αντιδήμαρχο Αναστασία Σιμητροπούλου, ξεναγήθηκαν στα περίπτερα της έκθεσης, μίλησαν με τους παραγωγούς και αγόρασαν διάφορα φυτά.

“Προσκαλούμε όλους τους κατοίκους του Αλίμου να επισκεφθούν την ανθοκομική έκθεση που θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 7 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ” είπε στο ΝΟΤΙA.GR, o Ανδρέας Κονδύλης.

“Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από φυτά και λουλούδια και δέντρα. Ο κόσμος είναι ικανοποιημένος από την ποιότητα των φυτών που έχουν φέρει οι παραγωγοί αλλά και τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Είναι μια ευκαιρία και για περίπατο και για ψώνια. Η ανταπόκριση είναι μεγάλη και σκεφτόμαστε να την κάνουμε κάθε χρόνο, αυτήν την ωραία, χρωματιστή και πράσινη έκθεση”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=SflYEohECVQ

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Η Γιορτή των Λουλουδιών στον Άλιμο (VIDEO&EIKONEΣ)

  • 25/03/2019 at 11:12 πμ
    Permalink

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΗΠΟΣ.ΠΛΗΘΟΣ ΤΑ ΚΑΛΩΠΙΣΤΙΚΑ ΦΥΤΑ,ΛΙΓΑ ΤΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΑ.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.