Γλυφάδα: Θλίψη για τον θάνατο του Σάκη Αποσπόρη – Είχε γράψει τον ύμνο του Πανιωνίου




Με βαθιά θλίψη και ανείπωτο πόνο η οικογένεια του Πανιωνίου αποχαιρετά έναν πολύ δικό της άνθρωπο, τον αδερφό του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας και στιχουργό του ύμνου της ομάδας, Σάκη Αποσπόρη, ο οποίος απεβίωσε σήμερα το πρωί ύστερα από μεγάλη μάχη που έδινε για τη ζωή του εδώ και 75 μέρες στην εντατική.

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ εκφράζει την θλίψη της για τον θάνατο του μουσικοσυνθέτη του σύγχρονου ύμνου του συλλόγου, Σάκη Αποσπόρη που ήταν ο αδελφός του πρώην ποδοσφαιριστή και νυν υπευθύνου της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, Στέλιου Αποσπόρη.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος που αποχαιρετούμε με τους πρώτους στίχους από τον ύμνο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και θα τον θυμόμαστε πάντα από το άκουσμα του.

«Από την Μικρά Ασία
σύλλογος με ιστορία,
γιγαντώθηκε.

Πανιώνιος θρησκεία,
της Ελλάδας ιστορία,
και αντρώθηκε.

Εκατό και πλέον χρόνια
δόξα ιερή αιώνια,
στεφανώθηκε.

Φορτωμένος μεγαλεία
απ’ την Σμύρνη στην πλατεία,
δεν αλώθηκε»

Ο Σάκης Αποσπόρης ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας με την παράταξη του Κώστα Κόκκορη. Δείτε την ανάρτηση του πρώην δημάρχου Γλυφάδας:

O Σάκης Aποστόλου ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Γλυφάδας το καλοκαίρι του 14 κατά την διάρκεια που η παράταξη μας ήταν δημοτική αρχή. Σάκη καλό ταξίδι. Σε ευχαριστούμε για όλα. Πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μας..,

Δείτε το βιογραφικό του:

Αναστάσιος Αποσπόρης

Στιχουργός

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

  • Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1960. Ο πατέρας μου σιδηρουργός από την Αίγινα και η μητέρα μου από την Αθήνα. Εγκατασταθήκαμε στη Γλυφάδα το 1966.
  • Έχω δύο κόρες, η μία τελειόφοιτη πανεπιστημίου και η άλλη δευτεροετής.
  • Σπούδασα Γραφιστικές τέχνες, Marketing-Επικοινωνία. Κατέχω Lower (College of London).
  • Έκανα μαθήματα κιθάρας και ορθοφωνίας σε ηλικία 14 ετών με δάσκαλο τον αείμνηστο Γιώργο Παπαδόπουλο.
  • Επαγγελματίας μουσικός για πάνω από οκτώ χρόνια.
  • Στα νεανικά μου χρόνια παράλληλα με τις σπουδές μου τραγούδησα σε πολλές συναυλίες και σε κινηματοθέατρα της Αττικής, όπου γνωρίστηκα και συνεργάστηκα με πολλούς τότε γνωστούς καλλιτέχνες.
  • Στιχουργός και μέλος της ΑΕΠΙ όπου πολλά τραγούδια μου έχουν κυκλοφορήσει από αρκετές δισκογραφικές εταιρείες.
  • Παράλληλα με τις επαγγελματικές μου ασχολίες την τριετία 1989-1991 παρακολούθησα στο Βέλγιο σεμινάρια σύγχρονης προπονητικής ποδοσφαίρου.
  • Το 2000 συνδυάζοντας τις δυο αγάπες μου, τον Αθλητισμό και τη Μουσική και θέλοντας να τιμήσω την προσφορά του αδελφού μου Στέλιου Αποσπόρη στον ιστορικό «Πανιώνιο», έγραψα (στίχους – μουσική) το γνωστό σύγχρονο ύμνο του Συλλόγου.
  • Δέκα και πλέον χρόνια έχω διατελέσει προπονητής σε ιστορικά σωματεία της Γλυφάδας (Ποσειδών και Οδυσσέας).
  • Παλαιότερα υπήρξα αθλητής του «Κεραυνού Γλυφάδας» και του «Οδυσσέα Γλυφάδας».
  • Έχω αρθρογραφήσει στον τοπικό τύπο, έντυπο και ψηφιακό, πλήθος δημοσιευμάτων που αφορούσαν το τοπικό αθλητικό και κοινωνικό γίγνεσθαι.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.