Γιώργος Παπανικολάου: Θα κάνουμε τη Γλυφάδα πρωτεύουσα της Αθηναϊκής Ριβιέρας (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)
Καθαρή εντολή από τον λαό της Γλυφάδας, ζήτησε ο Γιώργος Παπανικολάου στη μεγαλειώδη προεκλογική συγκέντρωση που έγινε απόψε, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της ομάδας του.

Στο κλειστό γήπεδο απέναντι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Τρύφωνα, δεν έπεφτε καρφίτσα με αποτέλεσμα εκατοντάδες δημότες να αναγκαστούν να παρακολουθήσουν την ομιλία του από δυο γιγαντοοθόνες που είχαν στηθεί στον εξωτερικό χώρο.

 

“Η πόλη μας έχει κάθε δικαίωμα να είναι αισιόδοξη. Ζητάμε καθαρή εντολή από την πρώτη Κυριακή για να μπορέσουμε ανεμπόδιστα να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε το 2014 και να κάνουμε τη Γλυφάδα πρωτεύουσα της Αθηναϊκής Ριβιέρας” είπε ο Γιώργος Παπανικολάου

(αναλυτικό ρεπορτάζ με βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη συγκέντρωση θα δημοσιεύσουμε αύριο στο ΝΟΤΙΑ.GR)

Kαθαρή εντολή από τους δημότες τους από την πρώτη Κυριακή, ζητούν και οι δήμαρχοι Αλίμου και Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Ανδρέας Κονδύλης και Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, οι οποίοι βρέθηκαν δίπλα στον Γιώργο Παπανικολάου, για να τον στηρίξουν.

Ανδρέας Κονδύλης, Γιώργος Παπανικολάου, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

 

(αριστερά) Χάρης Πασβαντίδης – υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος νότιου τομέα με τον Γιώργο Πατούλη, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος με τους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους, Εύη Χειλά και Νίκο Ζαχαράτο

Δείτε τις φωτογραφίες και την πρώτην ανάρτηση του Γιώργου Παπανικολάου, αμέσως μετά την συγκέντρωση:

Η ζωή μας αλλάζει με έργα. Με τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, θα συνεχίσουμε να αλλάζουμε με έργα τη Γλυφάδα μας!

Ευχαριστούμε τους 5.000 συμπολίτες μας που ήρθαν στο κλειστό του Αγ. Τρύφωνα και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τη νέα μας προσπάθεια.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.