Έλεος ρε παιδιά, εδώ παίζουν τα παιδιά μας…
Δείτε τι αναφέρει η αρμόδια αντιδήμαρχος, Άννυ Καυκά, για το λυπηρό περιστατικό:

Μια δυσάρεστη έκπληξη μας περίμενε σήμερα το πρωί στην Παιδική Χαρά της πλατείας Χαρίτων, στη Γλυφάδα, χτες τη νύχτα «Άγνωστοι» έγραψαν συνθήματα επάνω στα παιχνίδια και στα παγκάκια.
Είναι πραγματικά πολύ λυπηρό να βλέπεις να καταστρέφουν μια πανέμορφη παιδική χαρά.
Θερμή παράκληση σεβαστείτε τον χώρο που παίζουν τα παιδιά μας !!!
Και βέβαια εμείς θα πράξουμε το καθήκον μας και άμεσα θα γίνει αποκατάσταση από την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας.

https://www.facebook.com/annie.kafka/posts/10217122944759025

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Έλεος ρε παιδιά, εδώ παίζουν τα παιδιά μας…

 • 31/03/2019 at 10:16 μμ
  Permalink

  Η Κομματική οργάνωση Γλυφάδας του ΚΚΕ καταγγέλει τους βανδαλισμούς στην παιδική χαρά της πλατείας Χαρίτων από άγνωστους 29/3 το βράδυ και δηλώνει πως δεν έχει καμμιά σχέση με αυτές τις ενέργειες.

  Προκαλούν πολλά ερωτηματικά τέτοιου είδους ενέργειες, δύο περίπου μήνες πριν τις εκλογές. Αν οι άγνωστοι δράστες αποσκοπούσαν να εκθέσουν το ΚΚΕ στα μάτια των γονιών που επισκέφτηκαν σήμερα την παιδική χαρά μαζι με τα παιδιά τους, τους δηλώνουμε ότι τέτοιες ενέργειες θα πέσουν στο κενό.

  Το ΚΚΕ αγωνίζεται στο φως της μέρας για τα λαϊκά προβλήματα και σίγουρα δεν καταφεύγει σε τέτοιες μεθόδους προβολής του.

  Καλούμε το λαό της περιοχής να στηρίξει και να ενισχύσει αποφασιστικά τους συνδυασμούς της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» που στηρίζεται από το ΚΚΕ

  https://lsglyfadas.wordpress.com/2019/03/31/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1/

  Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X