Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου: Αφιέρωμα στον Μάνο Κατράκη




Στο Μοσχάτο (Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου)

Με τους ηθοποιούς Γρηγόρη Βαλτινό και Μιχάλη Αεράκη

Στον μεγάλο Κρητικό θεατράνθρωπο Μάνο Κατράκη είναι αφιερωμένη η εκδήλωση που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 18 Μαρτίου στις 7:30 μ.μ. στο Μοσχάτο (Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού).

Οι ηθοποιοί Γρηγόρης Βαλτινός και Μιχάλης Αεράκης μιλούν για τον Μάνο Κατράκη, απαγγέλουν και τραγουδούν. Το αφιέρωμα πλαισιώνεται από μουσικά δρώμενα με αγαπημένα τραγούδια του μεγάλου καλλιτέχνη σε επιμέλεια του Γιάννη Γιαννακάκη. Παίζουν οι μουσικοί: Σταύρος Ψαρουδάκης (λύρα-τραγούδι), Γιάννης Γιαννακάκης (πιάνο), Χριστόφορος Χριστοφοράκης (κιθάρα), Γιώργος Γεωργακάκης (λαούτο). Συμμετέχουν στο τραγούδι μέλη της ομάδας passepartout. Χορεύει το συγκρότημα του Λαογραφικού και Χορευτικού Ομίλου Κρήτες.

Επίσης, θα προβληθεί αρχειακό υλικό από την τηλεοπτική εκπομπή ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ των Γιώργου και Ηρώς Σγουράκη. Την επιμέλεια της εκδήλωσης έχει η Νεκταρία Λαϊνάκη.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου ,Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Moσχάτου-Ταύρου, τον Πνευματικό Σύνδεσμο Κρητών Μοσχάτου-Ταύρου και τη ΜΚΟ «Αθηναΐδες» (Athinaides, Daughters of Penelope).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6973734374

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.