Δήμος Δάφνης – Υμηττού: Ολοκληρώθηκε το 4ο Σχολικό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης




Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο Σχολικό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Δάφνης -Υμηττού υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 & την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Μ. Μουρούτσος.

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε το 4ο σχολικό πρωτάθλημα συγκεντρώνοντας 95 μαθητές και μαθήτριες από 17 σχολεία, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας έγινε το 2ο open για ενήλικες φτάνοντας τις 32 συμμετοχές.

Την Κυριακή η 2η Φιλική συνάντηση ατόμων με Aναπηρία έφτασε τις 57 συμμετοχές από 7 αθλητικά σωματεία και 6 φορείς και υπήρξαν συμμετοχές από Βέροια Καλαμάτα και Πάτρα.

Στην οργανωτική επιτροπή ήταν ο κ. Φίλιππος Φόρτωμας Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Δάφνης -Υμηττού και η κ. Ελευθερία Νταουντάκη  υπεύθυνη τμημάτων επιτραπέζιας αντισφαίρισης Δήμου Δάφνης – Υμηττού.

Χαιρετισμό στη διοργάνωση  απηύθυνε  ο Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού κ. Μιχαήλ Ι. Σταυριανουδάκης.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν και απένειμαν  βραβεία στους συμμετέχοντες ο Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού κ. Μιχαήλ Ι. Σταυριανουδάκης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Αντιπρόεδρος  του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Δάφνης-Υμηττού κ. Αναστάσιος Μπινίσκος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού κ. Φίλιππος Φόρτωμας, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής κ. Νικόλαος Ντίνος, η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού κα Γεωργία Σκιαδοπούλου,  η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και Δημοτική Σύμβουλος κ. Αργυρώ Βογιατζόγλου, ο κ. Γιώργος Τζήμας Ομοσπονδιακός προπονητής Μπότσια, ο κ. Ιωάννης Νούλης Διευθυντής του 7ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης και Διευθυντής του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, ο κ. Γιώργος Κανετάκης Αντιπρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δάφνης-Υμηττού, επίσης δε αθλητικοί και πολιτικοί παράγοντες της πόλης.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων αυτών και όλους όσους τις στήριξαν με τις χορηγίες τους και ιδιαίτερα τα καταστήματα GP SPORTS Πετρόχειλος Γιώργος, τα Αθλητικά είδη Σγουρομάλλης, τα Οπτικά Ζησιμοπούλου, το S/M Σκλαβενίτης και τα καταστήματα Urban Box & Ale Box.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.