Δήμαρχος Ηλιούπολης: Άψογη συνεργασία της εταιρείας Security με την ΕΛΑΣ (VIDEO)




Στην Ηλιούπολη ξεκίνησε και λειτουργεί συμπληρωματικά και σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία εταιρεία Security με εντολή του Δήμου.
Το πρώτο περιπολικό περνάει από όλα τα δημόσια κτίρια και τις πλατείες και ειδοποιεί την ΕΛ.ΑΣ για κάθε παραβατικό περιστατικό.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος, Βασίλης Βαλασόπουλος: “η συνεργασία είναι άψογη και μέχρι σήμερα έχουμε απτά αποτελέσματα καθώς έχουν σημειωθεί και αποτραπεί πολλά περιστατικά φθορών και άλλων αδικημάτων”.

https://www.facebook.com/valasopoulosvasilis/videos/686834725136371/UzpfSTEwMDAwOTM5NzM0NjMwMjoyMjY3OTgyODgzNTI0OTM0/?id=100009397346302

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Δήμαρχος Ηλιούπολης: Άψογη συνεργασία της εταιρείας Security με την ΕΛΑΣ (VIDEO)

  • 08/03/2019 at 10:43 μμ
    Permalink

    ΣΩΣΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ; (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)
    ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ( https://hellenicsecurity.com/el/home/ ) ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΕ ΜΕΣΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΝΩΣΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ;

    Ο ΓΡΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ.

    ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ (1:17). ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ…. ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΕΣ. ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ , ΣΕ ΣΤΡΟΦΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΙΤΙΟ ΠΑΡΟΛΙΓΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
    ΑΤΥΧΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ……

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.