Άλιμος: Διακήρυξη διαγωνισμού για την κατασκευή του αντιπλημμυρικού έργου στην Κανάρη




Η Περιφέρεια Αττικής διακηρύσσει ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου για το έργο: “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟΥ ΟΔΟΥ ΚΑΝΑΡΗ”, προϋπολογισμού 6.056.451,61 Ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.), που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016 (Α’ 147).

Η διεξαγωγή της διαδικασίας θα γίνει ηλεκτρονικά, μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Συμβάσεων – ΕΣΗΔΗΣ  www.promitheus.gov.gr (Α/Α Συστήματος: 80627).

Ημερομηνία Προεπισκόπησης: Άμεσα

Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών: Άμεσα

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: 10/04/2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14.00.

Ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης: 16/04/2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ.

Ακολουθούν η Περίληψη και η Διακήρυξη του διαγωνισμού.

Για το μεγάλο έργο που θα πραγματοποιηθεί στον Άλιμο, είχαν συναντηθεί πριν από ένα μήνα, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθήνας, Χρήστος Καπάταης με τον Δήμαρχο, Ανδρέα Κονδύλη.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης είχε δηλώσει:

«Σε καιρούς δύσκολους, είναι αναγκαία συνεργασία όλων και πολύτιμη η χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, ώστε να εκτελέσουμε όλα αυτά τα μεγάλα και αναγκαία έργα, που αναβαθμίζουν τις υποδομές και την ποιότητα της ζωής στον Άλιμο.

Ευχαριστώ δημόσια την Περιφέρεια Αττικής και προσωπικά τον Αντιπεριφερειάρχη Νότιας Αθήνας Χρήστο Καπάταη για την άψογη και δημιουργική συνεργασία. Συνεχίζουμε, με στόχο την διαρκή επίλυση μεγάλων προβλημάτων του Δήμου μας».

Χρήστος Καπάταης:

«Η Περιφέρεια Αττικής προχωρά σε άλλο ένα μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στη Νότια Αθήνα. Συγκεκριμένα στον Δήμο Αλίμου προχωράμε το έργο με τίτλο «Κατασκευή Αντιπλημμυρικού οδού Κανάρη». Αποτελεί το μεγαλύτερο αντιπλημμυρικό έργο στον Άλιμο και έρχεται να καλύψει τις σοβαρές ανάγκες της περιοχής.

Η μελέτη επικαιροποιήθηκε από τον Δήμο Αλίμου και το έργο θα εκτελεστεί και θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Αττικής. Η συνεργασία των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης, αλλά και η συνεργασία της αυτοδιοίκησης με την κεντρική διοίκηση σε μία σειρά έργων που εκτελούνται, αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών της περιοχής μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.