Θυμίζει ξενοδοχείο το νέο πρότυπο Κ.Α.Π.Η. Γλυφάδας (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Στο σημείο που ήταν παλιά η ταβέρνα Καραχάλιου, στην Άνω Γλυφάδα – ένα επί δεκαετίες εγκαταλελειμμένο κτίριο στη διασταύρωση των οδών Βέμπο και Παπανδρέου – ο δήμος δημιούργησε ένα σύγχρονο, ζεστό και φιλόξενο χώρο για τους συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας, που θα γράψουν μέσα σε αυτόν, τις καινούργιες δικές τους ιστορίες.

Οι υπηρεσίες του δήμου, προχώρησαν στην ανάπλαση όλου του περιβάλλοντος χώρου κι έτσι διαθέτει πια η γειτονιά και η Γλυφάδα ένα πρότυπο Κ.Α.Π.Η., όπως της αξίζει, μια καινούργια γωνιά ζεστασιάς και αναψυχής.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου, στο υπόλοιπο μισό του κτιρίου σύντομα θα κατασκευαστεί δημοτικός βρεφονηπιακός σταθμός.

“Σα να ήταν το δικό μας σπίτι. Με την ίδια αγάπη και την ίδια προσοχή δημιουργήσαμε το πρότυπο καινούργιο Κ.Α.Π.Η. του Δήμου μας, που ξεκινά τη λειτουργία του αυτή τη Δευτέρα το πρωί.

Την προσεχή Τρίτη μάλιστα, στις 12 το μεσημέρι, σας περιμένουμε όλους στον αγιασμό της πανέμορφης και ποιοτικής νέας δομής της πόλης μας.

Να ξέρουν και κάτι οι ηλικιωμένοι φίλοι μας που μας έδωσαν διάφορες ιδέες: Συμφωνούμε απολύτως στο τζάκι που φτιάξαμε, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, κάθε εβδομάδα μαζί να ψήνουμε και κάστανα και ό,τι άλλο βάζει η ψυχή σας !

Συνεχίζουμε…”

Βλάσης Μπισμπίκης, Γιώργος Παπανικολάου, Περικλής Δορκοφίκης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.