Τα έργα στον Φαληρικό Όρμο και η νέα παραλιακή εκτοξεύουν τις τιμές των ακινήτων σε Καλλιθέα και Μοσχάτο (VIDEO)
Μεγάλο ενδιαφέρον στην αγορά ακινήτων (διαμερισμάτων, οικοπέδων και επαγγελματικών χώρων) παρατηρείται στο παραλιακό μέτωπο της Καλλιθέας και του Μοσχάτου, το τελευταίο διάστημα, λόγω των σημαντικών αλλαγών που συντελούνται από την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου.

Ακόμη και οι πιο δύσπιστοι, βλέπουν ότι οι εξαγγελίες δεν έμειναν στα λόγια αλλά μέρα με τη μέρα παίρνουν σάρκα και οστά, με αποτέλεσμα, ακίνητα που κυριολεκτικά μέχρι χθες, βρίσκονταν στα αζήτητα, να είναι πια περιζήτητα. Και δεν μιλάμε μόνο για τα ακίνητα πάνω στην παλιά παραλιακή, αλλά για διαμερίσματα και καταστήματα στην “καρδιά” της Καλλιθέας και του Μοσχάτου.

Βέβαια αυτοί που έβλεπαν πιο μακριά, φρόντισαν και αγόρασαν τα “φιλέτα” όταν ξεκίνησαν τα έργα. Τώρα δεν “ξεπουλάει” κανείς την περιουσία του, περιμένοντας όλοι τις εξελίξεις.

“Κοντά στο Πάσχα ευελπιστούμε να παραδώσουμε το δρόμο στην κυκλοφορία, έτσι ώστε να ξεκινήσει η κατεδάφιση της παλιάς Ποσειδώνος, για να γίνει και το μεγάλο αντιπλημμυρικό, το οποίο έχει ανάγκη η περιοχή μας” είπε στην ΕΡΤ ο αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστος Καπάταης.

 

 

Παράλληλα θα ξεκινήσει και η κατασκευή του οικολογικού πάρκου έκτασης 220 στρεμμάτων.

Τα έργα αυτά, θα συμβάλουν στην τουριστική ανάπτυξη της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Και όχι μόνο. Θα πάρουν αξία και οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, θα αναστηθούν πανάκριβα κτίρια που ρήμαζαν από την εγκατάλειψη, (30.000 τμ) ανάμεσά τους και το ανοιχτό γήπεδο του Beach Volley με πάνω από 6.000 θέσεις, που μπορεί να μετατραπεί σε ανοιχτό θέατρο και να γίνει το «Ηρώδειο της παραλίας».

Το NOTIA.GR  βρέθηκε στον Φαληρικό Όρμο και μίλησε με τον Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αττικής, Χρήστο Καπάταη, το μάτι και το αυτί της Περιφέρειας, που χρηματοδοτεί το έργο, για να παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξή του και να τηρηθεί αυστηρά το χρονοδιάγραμμα των 21 μηνών.

Η ανάπλαση αυτή δίπλα στο Σταύρος Νιάρχος και στη μαρίνα του Φλοίσβου, σε συνδυασμό με την αναβάθμιση της μαρίνας του Αλίμου, της μεγαλύτερης της Ν/Α Μεσογείου και της ανάπλασης της ακτογραμμής του δήμου Αλίμου, θα δημιουργήσει ένα ενιαίο παραλιακό μέτωπο, πόλο τουριστικής έλξης, που θα ξεκινάει από το Μοσχάτο και θα καταλήγει στον Άγιο Κοσμά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Τα έργα στον Φαληρικό Όρμο και η νέα παραλιακή εκτοξεύουν τις τιμές των ακινήτων σε Καλλιθέα και Μοσχάτο (VIDEO)

  • 19/02/2019 at 5:18 πμ
    Permalink

    Δεν βλέπω καμία βύθιση του δρόμου! Μάλλον ανύψωση! Και επίσης δεν μπορεί να καταλάβω από πού θα περνά η θαλάσσια αύρα. Από το σεφ; Από τις σήραγγες, από τα κτίρια , από το νιαρχος, από το twd από το νέο κλειστό του Φάληρου? ένας ωραίος φράκτης μπροστά σε όλο το παραλιακό μέτωπο…..μια κανονική βύθιση έπρεπε να γίνει και κάποια γκρεμίσματα!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.