Συνεχίζονται τα έργα για την ανάπλαση των πεζοδρομίων, στη Γλυφάδα
Περισσότερα από 45.000 τετραγωνικά μέτρα νέα πεζοδρόμια, κυβόλιθους, βιομηχανικό δάπεδο κλπ. έχουν κατασκευαστεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη Γλυφάδα, αλλάζοντας όψη στους δρόμους και στις γειτονιές της πόλης.

Δείτε την ανακοίνωση του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου:

Το έργο μας στα πεζοδρόμια της πόλης μας συνεχίζεται πυρετωδώς και αδιάκοπα.
Στη Γεννηματά, στο κομμάτι μετά τον Άγιο Τρύφωνα προς Βούλα, σπάμε τα παλιά και επικίνδυνα σε πολλά σημεία πεζοδρόμια, τοποθετούμε ολοκαίνουργια και δημιουργούμε εσοχές με νέες θέσεις στάθμευσης. 


Σε ένα δρόμο ταλαιπωρημένο, ένα δρόμο με βαριά κυκλοφοριακά προβλήματα, βρίσκουμε λύσεις και δίνουμε ανάσα στους κατοίκους και τους εργαζόμενους της περιοχής.

Παράλληλα παρεμβαίνουμε σε πεζοδρόμια και στους γύρω δρόμους της περιοχής.

Με την ίδια ένταση συνεχίζουμε τα έργα πεζοδρόμησης και οδοποιίας και στη Μεταξά – ολοκληρώνουμε σύντομα το κομμάτι από τη Λαμπράκη μέχρι την Παπανδρέου και αμέσως μετά περνάμε στο απέναντι ρεύμα.

Γνωρίζω καλά – πάρα την σε εξέλιξη τεράστια προσπάθεια – ότι σε πολλά σημεία της πόλης μας και ιδίως σε εσωτερικούς δρόμους υπάρχει περαιτέρω ανάγκη για νέα πεζοδρόμια. Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι προοδευτικά και με αμείωτη ένταση, κομμάτι κομμάτι θα καλύψουμε όλες τις γειτονιές.

Από την πρώτη ημέρα ως δημοτική αρχή έχουμε ως απόλυτη προτεραιότητα στις παρεμβάσεις μας στην πόλη την ασφάλεια και τη διευκόλυνση των πεζών.
Έχουμε το όραμα μιας πόλης όπου όλοι μας, οι μητέρες με τα παιδικά καρότσια, οι συμπολίτες μας ΑμεΑ, οι συνάνθρωποί μας με πρόβλημα όρασης, όλοι θα περπατάνε στα πεζοδρόμια με την ίδια άνεση και ασφάλεια.
Και αυτό το όραμα υπηρετούμε ασταμάτητα και με συνέπεια.

Αναβαθμίζουμε αισθητικά την Γλυφάδα μας, αποκαθιστώντας παράλληλα την ασφαλή και ακώλυτη διέλευση όλων μας σε κάθε γειτονιά της, σε κάθε γωνιά της.

Συνεχίζουμε.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.