Στην παλιά ταβέρνα του “Καραχάλιου” το νέο Κ.Α.Π.Η. της Γλυφάδας (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Η εικόνα πράγματι μιλούσε σήμερα το πρωί από μόνη της – και έλεγε πολλά:
Σα να ήταν μικρά παιδιά που έμπαιναν πρώτη φορά σε ένα νέο παιδότοπο, με τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια χαρά μπήκαν οι εκατοντάδες συμπολίτες μας μεγαλύτερης ηλικίας στο ολοκαίνουργιο πρότυπο Κ.Α.Π.Η. που δημιουργήσαμε στην πόλη μας για την τελετή του αγιασμού.

Αυτή η χαρά, τα χαμόγελα, η συγκίνηση, είναι η πιο μεγάλη ανταμοιβή για όλους μας. Είναι το μεγαλύτερο εφόδιο για να συνεχίζουμε ασταμάτητα κάθε προσπάθεια.

Σε αυτή τη γωνιά (Βέμπο & Παπανδρέου) που κάποτε έσφυζε από ζωή και δέσποζε η ταβέρνα Καραχάλιου – ένα κομμάτι γεμάτο αναμνήσεις για τους παλιούς Γλυφαδιώτες – είχε μείνει επί χρόνια ένα μισογκρεμισμένο οικοδόμημα με έναν εγκαταλελειμμένο χώρο γύρω γύρω.

Αυτή η εικόνα αποτελεί πλέον παρελθόν και το Κ.Α.Π.Η., μαζί με την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου, δίνει νέα πνοή και ζωντάνια σε ολόκληρη την γειτονιά.

Τώρα πλέον υπάρχει εκεί ένας πρότυπος, φιλόξενος και ποιοτικός χώρος, με σύγχρονο εξοπλισμό και κάθε άνεση για τους ηλικιωμένους φίλους μας, που ήδη απολαμβάνουν τη ζεστασιά του χώρου και φυσικά του τζακιού που τοποθετήσαμε στο κέντρο αυτού!

Ευχαριστώ για μία ακόμη φορά όλους τους ανθρώπους του Δήμου μας και για αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Για μία ακόμη φορά όλοι μαζί καταθέσαμε ψυχή και μεράκι.

Σύντομα η γειτονιά θα γεμίσει και με παιδικά χαμόγελα, καθώς δίπλα ακριβώς από το ΚΑΠΗ θα δημιουργήσουμε έναν ακόμη καινούργιο δημοτικό παιδικό σταθμό, που θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο την ευρύτερη γειτονιά.

Συνεχίζουμε.

Γιώργος Παπανικολάου – Δήμαρχος Γλυφάδας

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.