Πρωτάθλημα Πινγκ–Πονγκ στο κλειστό γυμναστήριο Καρέα
Η καρδιά του Αναπτυξιακού Αθλητισμού χτυπάει το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Φεβρουαρίου 2019 στο κλειστό γυμναστήριο Καρέα «Τάκης Παπαγεωργίου».

Για 5η συνεχή χρονιά ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα, διοργανώνει το 5ο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ηλικιών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΠινγκΠονγκ) Α.Ο. ΚΑΡΕΑ 2019.
Ανδρέας Κονδύλης: Προστατεύουμε και διεκδικούμε τα συμφέροντα του Δήμου και του πολίτη, και δεν κάνουμε πίσω ούτε εκατοστό!!

200 περίπου Παιδιά από όλη την Ελλάδα αγόρια και κορίτσια, που θα συμμετέχουν στις κατηγορίες Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων,  Παµπαίδων – Παγκορασίδων και Μίνι Παµπαίδων – Μίνι Παγκορασίδων, θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές αθλητισμού, αλλά και έντονου συναγωνισμού.

Δέσμευση και στόχος μας στον Αθλητικό Όμιλο Καρέα όπως και τα προηγούμενα χρόνια είναι να διοργανώσουμε ένα τουρνουά, που θα αναδείξει ακόμα μια φορά τη διάθεση μας για την υποστήριξη του αναπτυξιακού αθλητισμού.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ !!!

 Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΡΕΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.