Πίτες και εκλογές φέρνουν υπουργούς στον Άλιμο (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Μπορεί από την κυβέρνηση να λένε ότι οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο αλλά η έντονη παρουσία υπουργών σε κοπές πίτας συλλόγων, άλλα δείχνει.

Ο Νίκος Παππάς (υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης) και ο Γιώργος Βασιλειάδης (υφυπουργός Αθλητισμού) που κατεβαίνουν και οι δυο στη νέα εκλογική περιφέρεια Νότιου Τομέα Αθηνών (Καλλιθέα, Γλυφάδα, Νέα Σμύρνη, Άγιος Δημήτριος, Παλαιό Φάληρο, Ελληνικό – Αργυρούπολη, Άλιμος, Μοσχάτο – Ταύρος, Ηλιούπολη, Ζωγράφου, Βύρωνας, Δάφνη – Υμηττός και Καισαριανή), βρέθηκαν στην κοπή της πίτας του ΑΟ Τραχώνων Αλίμου.

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Παππά:

Νίκος Παππάς

Ο ΑΟ Τραχώνων Αλίμου, με 580 παιδιά στα τμήματά του, προσφέρει σημαντικό έργο. Φέρνει τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό, διαμορφώνει δυνατούς και ευγενείς χαρακτήρες, τονώνει τις σχέσεις των μελών της τοπικής κοινωνίας. 

Μαζί με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης , του οποίου η αγάπη και η στήριξη προς τους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους είναι γνωστή, σχεδιάζουμε τη δράση “έξυπνοι αθλητικοί χώροι” για τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό των σταδίων μας. Για να αλλάξουμε την εμπειρία αθλητών και φιλάθλων.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.