Παλαιό Φάληρο: Ο Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας υποψήφιος με τον Γιάννη Φωστηρόπουλο




Σήμερα Tετάρτη 6 Φεβρουαρίου στις 19:00, στο Πάρκο Φλοίσβος, ο Γιάννης Φωστηρόπουλος  ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και παρουσιάζει τον συνδυασμό του “ΣυνεχίΖουμε για το Παλαιό Φάληρο”.

Μαζί με τον Γιάννη Φωστηρόπουλο, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ο διαιτολόγος Κωνσταντίνος Χαρδαβέλας, γιος του γνωστού δημοσιογράφου.

Η μητέρα του Μαρία Παναγοπούλου, περιγράφει πως αντέδρασαν με τον σύζυγό της όταν έμαθαν από τον Κωνσταντίνο ότι θα κατέβει υποψήφιος με τον Φωστηρόπουλο:

Όταν ο Κωνσταντίνος, μας ανακοίνωσε την απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά της πόλης μας και να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιάννη Φωστηρόπουλο, ο μπαμπάς του κι εγώ αντιδράσαμε με τον ίδιο τρόπο, χωρίς να συνεννοηθούμε μεταξύ μας: εν αγνοία του Κωνσταντίνου (ντροπή μας!) τηλεφωνήσαμε στους “σωστούς” ανθρώπους και τούς ζητήσαμε να μας πούνε off the record, ποιος είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου “που επέλεξε το παιδί”, δεδομένου ότι δεν τον γνωρίζαμε προσωπικά. Στο τέλος της μέρας, ανταλλάξαμε συγχαρητήρια, γιατί ο γιος μας στα 26 του έχει κριτήριο και αντίληψη που πολλοί άνθρωποι δεν αποκτούν ποτέ! Αύριο Τρίτη 6/2 στις 19.00, ο Γιάννης Φωστηρόπουλος ανακοινώνει επισήμως την υποψηφιότητα του και τον συνδυασμό ΣυνεχίΖουμε για το Παλαιό Φάληρο, στο Πάρκο Φλοίσβου. Θα είμαστε εκεί! Όπως είμαστε σε κάθε μικρό ή μεγάλο βήμα του Κωνσταντίνου μας!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.