Οι Les Au Revoir επιστρέφουν στο Padam Bar επιστρέφουν στο Padam Bar Restaurant στη Γλυφάδα




Οι Les Au Revoir την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου επιστρέφουν στο Padam Bar Restaurant στη Γλυφάδα (Πανδώρας 18) με διάθεση να δημιουργήσουν με τις retro μελωδίες τους ένα μοναδικό soundtrack για μια ξεχωριστή βραδιά!

Το αγαπημένο συγκρότημα, με την ιδιαίτερη προσέγγιση του σε παλαιότερες συνθέσεις, έχει καταφέρει να ξαφνιάζει ευχάριστα τον ακροατή με τον ιδιαίτερο ήχο του και την δυναμική σκηνική παρουσία του.  Στο νέο μουσικό τους πρόγραμμα για αυτή την χρονιά, οι Les Au Revoir πρωτοτυπούν και συνδυάζουν αρμονικά πολλά είδη μουσικής, από διαφορετικές εποχές και από διάφορες γωνίες του κόσμου. Κάθε ζωντανή τους παράσταση είναι ένα μουσικό ταξίδι, με έντονες ερμηνείες σε Bossa Nova, Swing και Lounge ρυθμούς, που σίγουρα θα σας οδηγήσουν σε τόπους μαγικούς! Συνοδοιπόρος τους επί σκηνής, ο Κώστας Κατσαρός στην τρομπέτα και στα κρούστα, δίνοντας μια άλλη διάσταση στον ήχο τους.

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου το Padam Bar Restaurant φιλοξενεί τους Les Au Revoir, όπου θα μας χαρίσουν στιγμές γεμάτες χορό, κέφι, χαμογέλα και όμορφες αναμνήσεις!

Μην το χάσετε…

Οι Les Au Revoir είναι:
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα – programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)

Guest

Κώστας Κατσαρός (Τρομπέτα & Κρούστα)


Facebook page: https://www.facebook.com/LesAuRevoir

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.