Ο δήμος Αγίου Δημητρίου τίμησε την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα
Στις 30 Ιανουαρίου, στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου – 1ου Λυκείου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας προς τιμήν της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου, με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών.

Στη φετινή εκδήλωση, που ήταν αφιερωμένη στην Ειδική Αγωγή, έγινε παρουσίαση των Ειδικών Σχολείων που λειτουργούν στον Άγιο Δημήτριο (του 1ου Ειδικού Δημοτικού, του Νηπιαγωγείου, του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου, του Λυκείου και του ΕΕΕΕΚ).

Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Χαράλαμπος Μπαζιώνης και ακολούθησαν ομιλίες της Δημάρχου, Μαρίας Ανδρούτσου, του Δημητρίου Μπαγατέλα, Διευθυντή του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου, του Σπυρίδωνος Κονταράκη, Διευθυντή Ε.Ε.Ε.Ε.Κ και του Νικολάου Τζανετάκου, Διευθυντή Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Αγ. Δημητρίου.

Ακολούθησαν μικρές θεατρικές παραστάσεις των μαθητών/ριών του 1ου Ειδικού Δημοτικού και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., τιμητική βράβευση των συνταξιοδοτηθέντων εκπαιδευτικών για το πολυετές σημαντικό εκπαιδευτικό τους έργο, βράβευση αριστούχων μαθητών/ριών στους οποίους δόθηκαν δωροεπιταγές των 25€ από το ATHENS METRO MALL και τα Public και βράβευση εθελοντών/ριών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Βραβεύτηκαν, επίσης, τα 7ο, 8ο, 9ο, 10ο, 11ο Δημοτικά Σχολεία και το 1ο Λύκειο για τη διάκριση τους σε ατομικούς και ομαδικούς διαγωνισμούς. Στα σχολεία αυτά ο Δήμος δώρησε από ένα πολυμηχάνημα (φωτοτυπικό – fax -εκτυπωτής)

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε κέρασμα, το οποίο είχαν ετοιμάσει τα παιδιά από το εργαστήριο μαγειρικής του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.