Ο Δημήτρης Τζιώτης νέος υποψήφιος δήμαρχος – Στόχος να ανακόψει τη δυναμική του Κωνσταντέλλου




O επικοινωνιολόγος Δημήτρης Τζιώτης ανακοινώνει σήμερα από το Aqua Marina της Βουλιαγμένης, την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία στα 3Β.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο στόχος του νέου υποψήφιου και των στενών του συνεργατών, είναι να μη βγει αυτοδύναμος από την πρώτη Κυριακή, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Το 2014 είχε αναλάβει την επικοινωνιακή οργάνωση και το συντονισμό της προεκλογικής καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ, που τον έφερε στην εξουσία.

Το 2006 επιχείρησε να γίνει δήμαρχος Βουλιαγμένης – με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ που έπαιρνε  9% στον συγκεκριμένο δήμο – απέναντι τον πανίσχυρο τότε Γρήγορη Κασιδόκωστα, και πήρε 34,17%.

Ο Δημήτρης Τζιώτης το Νοέμβριο του 2017 είχε θέσει και υποψηφιότητα για την ηγεσία του χώρου της κεντροαριστεράς.

Ο Δημήτρης Τζιώτης έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και Διοίκηση Επιχειρήσεων.Έχει μεταπτυχιακό τίτλο στις Ολυμπιακές Σπουδές.

Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Fletcher School of Law and Diplomacy, Tufts University – Harvard University.Είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας στρατηγικής Cleverbank, η οποία βραβεύθηκε το 2000 από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στην Επιτροπή Διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004 είχε τη θέση του Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας.

Έχει διατελέσει Σύμβουλος Στρατηγικής στα Υπουργεία Εξωτερικών, Εθνικής Άμυνας, Πολιτισμού, Εσωτερικών, Τουρισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Ανάπτυξης, Μακεδονίας Θράκης, στο Δήμο Αθηναίων και στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.