Λαϊκή Συσπείρωση Π. Φαλήρου: Περιοδεία στις Υπηρεσίες Πρόνοιας και Παιδείας




Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Π. Φαλήρου έκανε περιοδεία στις Υπηρεσίες Πρόνοιας και Παιδείας του Δήμου καθώς και στο τοπικό παράρτημα υγείας του ΕΟΠΠΥ.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Γαρδίκης ανέπτυξε τις θέσεις, που χρόνια διεκδικούν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, για ενίσχυση των δομών υγείας με γενναία κρατική χρηματοδότηση, ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες των δημοτών σε πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, όλο το 24ωρο, όλο το χρόνο με όλες τις ειδικότητες, με σύνδεση με τα σχολεία, τους χώρους εργασίας και την οικογένεια.

Με εργαζόμενους με σταθερή και μόνιμη εργασία.
Διαπιστώθηκε για άλλη μία φορά ή υπολειτουργία αυτών των δομών. Για τις μεν υπηρεσίες του Δήμου ότι με ελάχιστους εργαζομενους πολλών ταχυτήτων (μόνιμοι, αορίστου χρόνου, με 5χρονα ΕΣΠΑ, 8μηνα του ΟΑΕΔ, εθελοντές γιατρούς, κοινωνικούς λειτουργούς και υγειονομικούς) δεν καλύπτονται ούτε οι στοιχειώδεις ανάγκες των κατοίκων.

Για το δε κτίριο του πρώην ΙΚΑ Π. Φαλήρου ότι έχει μετατραπεί σε οικοδομή φάντασμα αφού ελάχιστοι γιατροί απομένουν μετά τις τελευταίες “μεταρρυθμίσεις” του Υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ και τις δικαστικές αποφάσεις.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.