Κυπελλούχος Ελλάδος η γυναικεία ομάδα πόλο του Ν.Ο. Βουλιαγμένης (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Το 2ο Final 4 που διεξήχθη στο νησί της Χίου το Σαββατοκύριακο 16-17/02, οι γυναίκες του Ν.Ο. Βουλιαγμένης κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδος στο πόλο.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που η Sport Time χαρακτήρισε “έπος”, επικράτησε η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου, αποδεικνύοντας ότι ο Ν.Ο.Β. ήταν δυνατότερος και καλύτερος από την αρχή, αφού διατήρησε το προβάδισμά του.

Το σκορ έλειξε υπέρ του Ν.Ο.Βουλιαγμένης με 10-8 και οι γυναίκες του Λαιμού σήκωσαν το Κύπελλο, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή Ελλάδος.

Πολυτιμότερη παίκτρια του Final-4 αλλά και καλύτερη τερματοφύλακας αναδείχθηκε η Άσλεϊ Τζόνσον. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Athens magazine, η παρουσία της Άσλεϊ Τζόνσον ήταν καθοριστική, αφού “είχε κατεβάσει…ρολά στην εστία της”.

Οκτάλεπτα:

Ν.Ο. Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 1, Χυδηριώτη 3, Ελληνιάδη, Κοκκινάκη, Ξενάκη 1, Νίνου Ε 3, Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου, Ράνεϊ 2, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη, Νίνου Π, Γιαννοπούλου.

Η δήλωση του δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου:

“Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό στο final four του κυπέλλου Ελλάδος στη Χίο, η γυναικεία ομάδα της Βουλιαγμένης επικράτησε του Ολυμπιακού και στέφθηκε δίκαια κυπελλούχος Ελλάδας. Για ακόμα μια φορά ο αθλητισμός της πόλης μας γεμίζει υπερηφάνεια. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Βουλιαγμένης, την προπονήτρια της ομάδας, Αλεξία Καμμένου και τη διοίκηση του ΝΟΒ για τη διαχρονικά υποδειγματική δουλειά σε όλα τα τμήματα”.

Photo album @ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1646538668782563&type=1&l=7a993101ef

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.