Κατεβάζουν ρολά το βράδυ τα Τμήματα Ασφαλείας στη Ν/Α Αττική (VIDEO)




Ψυχοραγούν τα Αστυνομικά Τμήματα της περιοχής της Νοτιοανατολικης Αττικής από έλλειψη προσωπικού, ενώ τα περισσότερα Τμήματα Ασφαλείας βάζουν λουκέτο στις 11 το βράδυ.

Για την τραγική κατάσταση μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Χρήστος Συνδρεβέλης, Γραμματέας της Π.Ο.ΑΣ.Υ και ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

“Αντί να έρχονται αστυνομικοί, φεύγουν και πάνε να στελεχώσουν άλλες υπηρεσίες. Καλούμε το αρχηγείο να σταματήσει την αφαίμαξη” είπε ο δήμαρχος.

Πριν από λίγους μήνες ο δήμος δώρισε δυο περιπολικά στο Αστυνομικό Τμήμα και σκοπεύει να δωρίσει και άλλα τέσσερα. Θα υπάρχουν όμως αστυνομικοί να οδηγήσουν ή θα τεθούν σε αχρηστία;

Δείτε τι είπε ο Χρήστος Συνδρεβέλης:

“Την ώρα που τα Αστυνομικά Τμήματα της περιοχής της Νοτιοανατολικης Αττικής ψυχοραγούν απο την έλλειψη Αστυνομικού Προσωπικού λειτουργώντας με το 50% της οργανικής τους δύναμης,την ώρα που τα Τμήματα Ασφαλείας της περιοχής(τα περισσότερα) μην μπορώντας να λειτουργήσουν σε 24ωρη βάση αναστέλλουν την λειτουργία τους τις βραδυνές ώρες,την ώρα που τα Τμήματα τροχαίας δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αυξανόμενες ανάγκες τους,αποφασίζεται η περαιτέρω αφαίμαξη της δύναμης των Υπηρεσιών με αποσπάσεις σε άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις εκτός της Νοτιοανατολικής Αττικής.

Είναι μια λάθος απόφαση που θα ταλαιπωρήσει τους συναδέλφους μας ,οι οποίοι δεν επιθυμούν την απόσπασή τους εκτός των ορίων της Νοτιοανατολικής Αττικής.

Είναι μια λάθος απόφαση απέναντι στους πολίτες που βλέπουν τους Αστυνομικούς να απομακρύνονται από τις γειτονιές.

Είναι μια λάθος απόφαση απέναντι σε όλους εκείνους, που από το υστέρημά τους, μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης, δώρισαν περιπολικά οχήματα για να ενισχύσουν την υλικοτεχνική μας υποδομή,που στο τέλος όμως,θα διαπιστώσουν ότι δεν υπάρχουν “αστυνομικά χέρια “για να τα οδηγήσουν και να προσφέρουν την ασφάλεια και την προστασία που οφείλεται στον πολίτη”.

TO ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΝΤ1

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.