«Ένα ξωτικό στην πόρτα μου» παιδική παράσταση από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών «Ρόζα Ιμβριώτη»
Μικρή αποδείχθηκε η αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο της Καισαριανής, όπου δόθηκε η 1η παιδική παράσταση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε.Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου «Ρόζα Ιμβριώτη» για τα παιδιά των συναδέλφων και όλα τα παιδιά της περιοχής, σε μια δύσκολη περίοδο για τις λαϊκές οικογένειες και τα παιδιά τους.

Πάνω από 250 παιδικές φωνούλες  γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα  Εκδηλώσεων του Δημαρχείου της Καισαριανής, για να παρακολουθήσουν τη Θεατρική Ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ στην παράσταση «ΕΝΑ ΞΩΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ». Οι πάνω από 200 γονείς παραχώρησαν ευγενικά τη θέση τους στα μικρά παιδιά, τους οποίους και ευχαριστούμε, και βγήκαν από την αίθουσα για να απολαύσουν τον καφέ τους και να συζητήσουν μεταξύ τους, αφήνοντας χώρο στα παιδιά τους για να απολαύσουν την παράσταση.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, αφού ευχαρίστησε παιδιά και γονείς για την ανταπόκρισή τους, κάλεσε τους γονείς σε κοινή συμπόρευση, «στους αγώνες που δώσαμε και δίνουμε για την μονιμοποίηση τώρα των 30.000 αναπληρωτών εκπαιδευτικών, για να έχουν όλα τα παιδιά τους εκπαιδευτικούς τους από την πρώτη μέρα, αλλά και στον αγώνα όλων μας για ένα σχολείο που θα ικανοποιεί τις σύγχρονες μορφωτικές ανάγκες των παιδιών μας.»

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.