Δυο πανέμορφες Μπραχαμιώτισσες 1η & 3η στο “My Style Rocks” (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Δυο πανέμορφα κορίτσια από τον Άγιο Δημήτριο, η σχεδιάστρια μόδας Φωτεινή Τράκα, και η γαζέλα φαρμακοποιός, Χριστίνα Παπαδέλη κέρδισαν την πρώτη και την τρίτη θέση του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, “My Style Rocks”.

Η Φωτεινή Τράκα ανακηρύχθηκε “βασίλισσα” του My Style Rocks και κέρδισε το έπαθλο των 30.000 ευρώ! Ποιο είναι το προφίλ την νικήτριας του ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Δείτε φωτογραφίες της μεγάλης νικήτριας και οι πρώτες δηλώσεις της μετά τη μεγάλη νίκη.

Το προφίλ της μεγάλης νικήτριας

Η Φωτεινή είναι 26 ετών και είναι ελληνοαμερικανίδα.

Έχει σπουδάσει Fashion Design στην Αγγλία. Είναι Σχεδιάστρια Μόδας και illustrator.

Όπως έχει δηλώσει η ίδια, από μικρή πειραματιζόταν με τα ρούχα της. Τα μεταποιούσε, ενώ ζωγράφιζε συνεχώς τα δικά της σχέδια. Στο My Style Rocks δήλωσε συμμετοχή γιατί ήθελε να δοκιμάσει κάτι που είναι τελείως έξω από τα νερά της.

Δήλωσε πως ήταν μια πρόκληση για εκείνη να δείξει σε όλους ποιο είναι το προσωπικό της στυλ, προσπαθώντας παράλληλα να ανοίξει νέες επαγγελματικές πόρτες.

Όπως έχει πει, όνειρο της ζωής της είναι να είναι επαγγελματικά το αφεντικό του εαυτού της. Μάλιστα, κατάφερε να κερδίσει το κοινό από τις πρώτες μέρες με τις δημιουργίες της.

https://www.instagram.com/p/BmvcdtSnTMp/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/p/Bm3ct3IHR7O/?utm_source=ig_embed

Το πρώτο μήνυμα μετά τον τελικό

https://www.instagram.com/p/BtW0cwSicN2/?utm_source=ig_embed

«Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ που με στηρίξατε και με ψηφίσατε! Η αλήθεια είναι ότι ήθελα πάρα πολύ αυτή τη νίκη», ήταν το πρώτο της μήνυμα μετά τη μεγάλη της νίκη, όπως δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Η εμφάνισή της στον τελικό και το 5άρι του Στέλιου Κουδουνάρη

Η αλήθεια είναι ότι ο Στέλιος Κουδουνάρης έχει τη φήμη του αυστηρότερου κριτή. Απόδειξη ότι σε δύο κύκλους του παιχνιδιού δεν έχει βάλει ποτέ 5άρι σε διαγωνιζόμενη. Όμως, στον μεγάλο τελικό του My Style Rocks η Φωτεινή Τράκα κατάφερε να αποσπάσει το μοναδικό «5αρι» που έχει βάλει στην ιστορία του παιχνιδιού ο Στέλιος Κουδουνάρης, αποδεικνύοντας ότι ήταν αδιαμφισβήτητα η καλύτερη παίκτρια!

Χριστίνα Παπαδέλη: Αυτή είναι η γαζέλα φαρμακοποιός του My Style Rocks 2

Μοιάζει σαν τη χαμένη αδερφή της Φουρέιρα, λατρεύει την Beyoncé, αγαπά τη μόδα, έχει χορέψει στα μεγαλύτερα club της Αθήνας και είναι έτοιμη να κατακτήσει τη νίκη στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ. Έχει προλάβει όμως, εδώ και μερικούς μήνες, να κατακτήσει την καρδιά του Χρήστου Μάστορα και το κρυμμένο για τα καλά ειδύλλιό τους τής έχει προσθέσει πόντους δημοσιότητας.

Φυσικά και με την πρώτη ματιά καταλαβαίνεις τη διεθνή καταγωγή της. Στο χρώμα, στα χαρακτηριστικά, στον σωματότυπο. Με μαμά από την Αίγυπτο και μπαμπά από το Σουδάν, η Χριστίνα γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη γειτονιά του Αγίου Δημητρίου στο Μπραχάμι. Μη φανταστείτε πως συνέβη κάτι περίεργο στην παιδική της ηλικία – εκτός από τον χωρισμό των γονιών της. Η οικογένειά της και ο πατριός της, με τον οποίο έχει πολύ καλές σχέσεις, προσπαθούσαν με τα λίγα οικονομικά μέσα που διέθεταν να τα καταφέρουν. Έχει έξι αδέρφια (τρία κορίτσια και τρία αγόρια). Δεν της έλειψαν πολλά, γιατί είχε μάθει από μικρή να είναι αγωνίστρια. Στα χρόνια του Λυκείου μετακόμισαν στο Παγκράτι. Νέες παρέες, νέοι φίλοι και πολλά όνειρα. Δεν σκέφτηκε να σπουδάσει γιατί ήταν μέτρια ως μαθήτρια. Είχε άλλους στόχους. Χόρευε από μικρή –από παιδάκι ακόμη– χωρίς να έχει περάσει σε μια σχολή χορού, ούτε καν φόρεσε ποτέ πουέντ, όπως τα κοριτσάκια της ηλικίας της, για να μάθει μπαλέτο. Η ξένη μουσική την ενθουσίαζε, R&B και Hip Hop χόρευε στα πάρτι, και αυτό της αρκούσε.

Είναι εξωτική όπως τα κορίτσια της Ανατολής, με sexy αναλογίες, περίεργα φουντωτά μαλλιά, καλλίγραμμα πόδια, αλλά είναι και ετοιμόλογη. Δεν αφήνει κουβέντα να πέσει κάτω όταν μιλά με τις συμπαίκτριές της και φυσικά λατρεύει τη μόδα, γι’ αυτό άλλωστε πήρε μέρος και στο «My Style Rocks». Πρότυπό της είναι το στυλ της Grace Jones, έχει όμως μακρύ δρόμο ακόμη μέχρι να πλησιάσει το αγαπημένο της fashion icon. Είναι πεισματάρα και έχει στόχο να βγει… Ραμόνα στη θέση της Ραμόνα. Ακόμη και όταν από την υπόταση βάζει τα κλάματα, όπως έκανε και σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του show.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ: youweekly.gr

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Δυο πανέμορφες Μπραχαμιώτισσες 1η & 3η στο “My Style Rocks” (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 05/02/2019 at 1:07 μμ
    Permalink

    Εξηγήστε μας, παρακαλώ, γιατί αποκαλείτε “φαρμακοποιό” την Χριστίνα Παπαδέλη (το “γαζέλα” δεν θα το σχολιάσω).

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.