Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: Σύγχρονοι και ασφαλείς Βρεφονηπιακοί Σταθμοί
Την αναβάθμιση των αύλειων χώρων τριών βρεφονηπιακών σταθμών (1ου βρεφονηπιακού σταθμού, στο Ελληνικό και του 2ου και 4ου βρεφονηπιακού σταθμού, στην Αργυρούπολη) χρηματοδότησε η Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να είναι ασφαλείς, με υψηλές προδιαγραφές και κατάλληλα διαμορφωμένoι για παιδιά και εκπαιδευτικούς.

“Στον περιβάλλοντα χώρο των σταθμών αυτών, υπήρχαν σημεία φθαρμένα και επικίνδυνα, με ακατάλληλες υποδομές, τις οποίες επισκευάσαμε και αναβαθμίσαμε” ανέφερε ο Χρήστος Καπάταης, Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών.

“Κύριοι στόχοι της αναβάθμισης ήταν ο λειτουργικός σχεδιασμός του χώρου και η δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος, με την κατασκευή των απαραίτητων υποδομών και τον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων.

Οι εργασίες, οι οποίες έχουν ολοκληρωθεί, αφορούσαν τον ανασχεδιασμό των αύλειων χώρων, επισκευές δαπέδων, επισκευές κατασκευών αλλά και νέες κατασκευές, καθώς και νέες χρήσεις που προστέθηκαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των βρεφονηπιακών σταθμών. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και εκτελέστηκε από το Δήμο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.