Δημιουργία Δημοτικού Γηροκομείου ανακοίνωσε ο Κωνσταντέλλος (VIDEO)




Δίπλα στη τρίτη ηλικία βρίσκεται ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. Μάλιστα στο πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας οι ηλικιωμένοι αποτελούν μια από τις πρώτες προτεραιότητες του. Η αρμόδια αντιδήμαρχος, Νανά Καραγιάν, αποτελεί εγγύηση για την άψογη λειτουργία των κοινωνικών υπηρεσιών, ενώ όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση η Κορίνα Πατέλη Bell Υποψ. Δημ. Σύμβουλος, που παραβρέθηκε σε μια από τις πρόσφατες εκδηλώσεις, ο δήμαρχος ανακοίνωσε τη δημιουργία Δημοτικού Γηροκομείου!

Δείτε την ανάρτηση της Κορίνας Πατέλη Bell 

Τονίζοντας την ανθρωποκεντρική προσέγγιση του Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και της κοινωνικής υπηρεσίας ο Δήμαρχος μας Grigoris Konstantellos και οι συνεργάτες του έκοψαν την πίτα στις Λέσχες φιλίας του ΔΗΜΟΥ ΒBB σε τρεις ξεχωριστές εκδηλώσεις.
Εδώ και τεσσεράμισι χρόνια η κοινωνική προστασία, η πρόνοια, η παιδεία ο πολιτισμός και ο αθλητισμός είναι οι προτεραιότητες του Grigoris Konstantellos και αποτελούν καθημερινές πηγές ανανέωσης αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς προς κάθε ηλικία.
Την αγάπη αυτή εισέπραξε απλόχερα ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος από όλους τους συμπολίτες μας κατά την διάρκεια της επαφής μας για την κοπή της πίτας.

Η ανακοίνωση για την ίδρυση γηροκομείου δημιούργησε ένα ακόμα έντονο θετικό συναίσθημα καθώς και η ανακαίνιση των Λεσχών Φιλίας.

Η Nana Karagian ο άνθρωπος που δίνει τον παλμό, η ψυχή της ομάδας που στηρίζει δυναμικά όλες τις προσπάθειες μαζί με τους εθελοντές και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο αριθμός των ενεργών μελών έχει τριπλασιαστεί την τελευταία τετραετία!

#vari #varkiza #voula #vouliagmeni
#πολη_για_να_ζεις #3B
#και_συνεχίσουμε
#griroris_konstantellos
#korinapateli

Η αγάπη για τον άνθρωπο είναι προτεραιότητα

Η αγάπη για τον άνθρωπο προτεραιότητα του Γρηγόρη ΚωνσταντέλλουΤονίζοντας την ανθρωποκεντρική προσέγγιση του Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και της κοινωνικής υπηρεσίας ο Δήμαρχος μας Grigoris Konstantellos και οι συνεργάτες του έκοψαν την πίτα στις Λέσχες φιλίας του ΔΗΜΟΥ ΒBB σε τρεις ξεχωριστές εκδηλώσεις.Εδώ και τεσσεράμισι χρόνια η κοινωνική προστασία, η πρόνοια, η παιδεία ο πολιτισμός και ο αθλητισμός είναι οι προτεραιότητες του Grigoris Konstantellos και αποτελούν καθημερινές πηγές ανανέωσης αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς προς κάθε ηλικία. Την αγάπη αυτή εισέπραξε απλόχερα ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος από όλους τους συμπολίτες μας κατά την διάρκεια της επαφής μας για την κοπή της πίτας. Η ανακοίνωση για την ίδρυση γηροκομείου δημιούργησε ένα ακόμα έντονο θετικό συναίσθημα καθώς και η ανακαίνιση των Λεσχών Φιλίας.Η Nana Karagian ο άνθρωπος που δίνει τον παλμό, η ψυχή της ομάδας που στηρίζει δυναμικά όλες τις προσπάθειες μαζί με τους εθελοντές και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο αριθμός των ενεργών μελών έχει τριπλασιαστεί την τελευταία τετραετία!#vari #varkiza #voula #vouliagmeni#πολη_για_να_ζεις #3B#και_συνεχίσουμε#griroris_konstantellos#korinapateli

Gepostet von Κορίνα Πατέλη Bell Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης am Donnerstag, 14. Februar 2019

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.